Bílé maso na talíři: drůbež, králík, ryby podobné
Karina Havlů
Recepty z drůbežího, králičího a rybího masa, které jsou snadno stravitelné, bohaté na bílkoviny a obsahují málo tuku a cholesterolu. - 157 receptů
Podobné knihy (6)
Vaříme s Helenou Růžičkovou - Králičí, zaječí a krůtí speciality Helena RůžičkováOblíbená herečka a skvělá kuchařka Helena Růžičková předkládá vyzkoušené králičí, zaječí a krůtí speciality. Celkem 362 osvědčených receptů - jak sama říká - Nemusím upozorňovat na to, že co krátce běhá po světě je nejz... více
Králík a drůbež Antonín Nestával
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Drůbež a králík Jaroslav Kodým
Jídla z drůbežího a králičího masa. více
České kuchyně. Drůbež a králík kolektiv autorů
Kniha přináší podrobné předpisy na úpravu králičího masa a všech druhů drůbeže, u nás chované. více
Drůbež a králík, recepty Oldřich Dufek
Publikace obsahuje kuchařské recepty všech druhů drůbeže a králíků. více
100 a 1 lahůdek z králičího masa Jiří Eichner
Recepty na úpravu králičího masa: * Studené předkrmy * Polévky * Teplé předkrmy * Králík vařený - dušený - pečený * Z mezinárodní kuchyně * Speciality z králíka více
Autorovy další knížky
2009 | Vaříme v remosce |
2003 | Luštěninová kuchařka |
2004 | Bílé maso na talíři: drůbež, králík, ryby |
2003 | Jak připravit party |
2008 | Vegetariánská kuchařka |