králičí maso
štítky
17 knih
100 a 1 lahůdek z králičího masa 1991, Jiří Eichner
Jednoduché recepty na přípravu jídel z králičího masa více
Vaříme a udíme doma 1991, Ladislav Steinhauser
Řemeslo má zlaté dno a uzenářskou dílnou se navíc line tolik lákavých vůní. Proniknout do tajů tohoto řemesla vám pomůže knížka, kterou právě držíte v ruce. Autoři pocházející z rodiny, kde se uzenářskému řemeslu věnuje ... více
Vaříme s Helenou Růžičkovou - Králičí, zaječí a krůtí speciality 2002, Helena Růžičková
Oblíbená herečka a skvělá kuchařka Helena Růžičková předkládá vyzkoušené králičí, zaječí a krůtí speciality. Celkem 362 osvědčených receptů - jak sama říká - Nemusím upozorňovat na to, že co krátce běhá po světě je nejz... více
Skopové, jehněčí, králík - 150 receptů 2002, Josef Hanzlík
Popis knihy není zatím k dispozici. více
To najlepšie z mäsa 2010, Vladimír Horecký
Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s ča... více
Králík mnoha chutí 1991, Libuše Vlachová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Kuchařka 4 - Udíme, vaříme, konzervujeme podle vyzkoušených receptů 1993, kolektiv autorů
Tato kuchařka se věnuje především masu a všem zabijačkovým pochoutkám. více
Zvěřina v naší kuchyni - 342 receptů 2004, Lenka Mahelová
Kuchařka uvádí zásady pro zpracování, úpravu a nakládání zvěřiny před kuchyňskou úpravou. Dále je kniha členěna na recepty podle druhů pokrmů (předkrmy, polévky) a podle druhů zvěře v pořadí srnčí, jelení, dančí, mufloní... více
Králík pokaždé jinak 1991, Zdeněk Hrabánek
Příprava a úprava králičího masa. Recepty. více
Kuchařka - Králík na 250 způsobů 1997, Pavel Biško
Monotematická kuchařka představuje možnosti úpravy králičího masa v celé šíři studené i teplé kuchyně. více
Králík a drůbež 1984, Antonín Nestával
Popis knihy není zatím k dispozici. více
České kuchyně. Drůbež a králík 2004, kolektiv autorů
Kniha přináší podrobné předpisy na úpravu králičího masa a všech druhů drůbeže, u nás chované. více
Chov králíků pro masnou produkci 1994, kolektiv autorů
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Drůbež a králík, recepty 1992, Oldřich Dufek
Publikace obsahuje kuchařské recepty všech druhů drůbeže a králíků. více
Kuchyně králikářů 1907, Jan Václav Kálal
Příručka. Praktický návod, jak lze starým osvědčeným způsobem upravovat jídla z masa králičího. více
Bílé maso na talíři: drůbež, králík, ryby 2004, Karina Havlů
Recepty z drůbežího, králičího a rybího masa, které jsou snadno stravitelné, bohaté na bílkoviny a obsahují málo tuku a cholesterolu. - 157 receptů více
Domácí porážky drůbeže a králíků 2018, Wilhelm Bauer
Chováte slepice, perličky, bažanty, holuby, křepelky, krůty, husy, kachny nebo králíky a chcete je sami porážet? Pak v této knize najdete přesné návody k porážce v domácím prostředí a ke správnému bourání masa. Autor Wil... více