Zvěřina v naší kuchyni - 342 receptů přehled

nehodnoceno
Zvěřina v naší kuchyni - 342 receptů
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/111219/zverina-v-nasi-kuchyni-342-receptu-111219.jpg 0 0 0

Kuchařka uvádí zásady pro zpracování, úpravu a nakládání zvěřiny před kuchyňskou úpravou. Dále je kniha členěna na recepty podle druhů pokrmů (předkrmy, polévky) a podle druhů zvěře v pořadí srnčí, jelení, dančí, mufloní a černá zvěř, zajíc, divoký králík, bažant, divoká kachna a husa, koroptev, sluka, divoký holub. Závěrečná kapitola uvádí omáčky ke zvěřině (studené i teplé) a ovocná a ostatní másla. Rady pro kuchyňskou úpravu masa z divoké zvěře a 342 receptů k přípravě zvěřinových pokrmů.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zvěřina v naší kuchyni - 342 receptů. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (0)

Zatím zde není žádný komentář.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zvěřina v naší kuchyni - 342 receptů v seznamech

Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)


Štítky knihy

kuchařky zvěřina králičí maso

Autorovy další knížky

2004  100%Mikrovlnná kuchařka
2004  0%Zvěřina v naší kuchyni - 342 receptů
1999  80%Vánoční cukroví
2001  0%Čínská Kuchařka
2002  60%Mikrovlnná kuchařka s časy a tabulkou výkonů