Zvěřina v naší kuchyni - 342 receptů podobné
Lenka Mahelová
Kuchařka uvádí zásady pro zpracování, úpravu a nakládání zvěřiny před kuchyňskou úpravou. Dále je kniha členěna na recepty podle druhů pokrmů (předkrmy, polévky) a podle druhů zvěře v pořadí srnčí, jelení, dančí, mufloní a černá zvěř, zajíc, divoký králík, bažant, divoká kachna a husa, koroptev, sluka, divoký holub. Závěrečná kapitola uvádí omáčky ke zvěřině (studené i teplé) a ovocná a ostatní másla. Rady pro kuchyňskou úpravu masa z divoké zvěře a 342 receptů k přípravě zvěřinových pokrmů.... celý text
Podobné knihy (6)
Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny Jarmila RakušanováPro publikaci bylo vybráno na 360 receptů, obsahujících návody na přípravu polévek, vnitřností, zvěřinových pokrmů, některých příloh podávaných ke zvěřině i na konzervaci zvěřiny. Byly voleny předpisy na úpravu těch druh... více
Speciality ze zvěřiny Jiří Poláček
Speciální kuchařka pro myslivce a lesníky. více
Zvěřina Dr. Oetker
Kniha obsahuje recepty ze zvěřiny: Jelen / Srnec / Zajíc / Divoký králík / Pernatá zvěřina / Divočák více
Kuchařka nejen na neděli: Připravujeme zvěřinu Jaroslav Vašák
Pokrmy ze zvěřiny..... více
Připravujeme zvěřinu Zdeněk Prošek
V úvodu autor informuje o stahování, škubání a kuchání zvěřiny, o jejím nakládání, přípravě mořidla apod. Uvádí předpisy na úpravu srnčí, jelení, daňčí, mufloní a černé zvěře, zajíce, divokého králíka, bažanta, koroptve,... více
Zvěřinové hody Jana Tetíková
Brožovaná kuchařka obsahuje řadu receptů na kuchyňskou úpravu zvěřiny. V úvodu knihy najdeme krátkou stať o myslivecké tradici a myslivecké latině. Nechybí ani popis spárkaté, srstnaté a pernaté zvěře i popis kuchání, z... více
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2004 | Mikrovlnná kuchařka |
2004 | Zvěřina v naší kuchyni - 342 receptů |
1999 | Vánoční cukroví |
2001 | Čínská Kuchařka |
2002 | Mikrovlnná kuchařka s časy a tabulkou výkonů |