Italská kuchařka podobné
Karina Havlů
Recepty na typické italské pochoutky přizpůsobené české mentalitě a zeměpisným podmínkám. Italský jídelníček se skládá z předkrmu, prvního chodu, druhého chodu a na závěr se podává sýr a ovoce. Recepty na přípravu předkrmů jsou jednoduché a jejich součástí může být ovoce, šunka, různé druhy zeleniny a těstovin v různých úpravách. Jako první chod se většinou podávají těstoviny, rizota, pizza, polévky i polenta. Druhým chodem bývá opečený nebo grilovaný plátek masa, drůbež, ryby,mořští živočichové, dušená zelenina a houby. Součástí druhého chodu jsou omáčky, saláty a bílý chléb. Kuchařka končí recepty na dezerty a moučníky, recepty na krajové speciality, seznamem nějčastěji používaného koření a názvy potravin v italštině. ... celý text
Podobné knihy (5)
Velká italská kuchařka Linda DoeserPublikace přináší tradiční recepty italských pokrmů a mnohá fakta z kulinářské historie této středomořské země. více
Jamie po italsku Jamie Oliver
Přes 120 zbrusu nových receptů od risotta přes pečená nebo dušená masa až po špagety je rozděleno do kategoií jako na jídelním lístku v tradiční trattorii. Jamie Oliver vás provede kuchyněmi celé Itálie a přiučíte se od ... více
Italské pokrmy na českém stole Libuše Vlachová
Podrobné recepty italské kuchyně, od předkrmů, přes polévky, hlavní jídla všech kategorií, po moučníky, dezerty a zmrzliny. více
Klasická italská kuchyně Marcella Hazan
Nová generace je nyní připravena zvládnout umění italské kuchyně a jejich biblí bude Klasická italská kuchyně - kniha, jež vznikla aktualizací osvědčených tradičních postupů a chutí. Je pojata jako klasická kuchařka urče... více
Tajemství italské kuchyně Pavel Martin
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Autorovy další knížky
2009 | Vaříme v remosce |
2003 | Luštěninová kuchařka |
2004 | Bílé maso na talíři: drůbež, králík, ryby |
2003 | Jak připravit party |
2008 | Vegetariánská kuchařka |