Weber grilování: Steaky podobné
Jamie Purviance
Šťavnatý, zprudka ogrilovaný steak neodmyslitelně patří k letnímu posezení s rodinou a přáteli. Naučte se i vy vybrat to nejlepší maso, připravit k němu pikantní i jemné omáčky a inspirujte se recepty sesbíranými pod značkou Weber.
Podobné knihy (2)
Steaky Paul GaylerOd T-bone steaku přes chateaubriand pečený v solné krustě až k filetu mignon se šalotkou. Máte chuť na něco prostého, rychlého a snadného? Všechny tyto atributy splňuje steak! Není to vůbec obtížné: naučíte se vybrat spr... více
Minutky, řízky a steaky Norbert Frank
V této knize je vše o minutkach. Milovníci masa zde najdou šťavnaté hovězí steaky, jemné telecí řízky, kořeněné jehněčí kotlety a mnoho dalších pochoutek. Všechny ukazují, že se dá s kouskem masa dělat velmi mnoho a niko... více
Autorovy další knížky
2016 | Weber grilování: Steaky |
2011 | Grilujeme s Weberem na dřevěném uhlí |
2016 | Weber grilování: Burgery |
2013 | Weber bible grilování |
2021 | Weber Bible Grilování Vol. 2 |