Steaky přehled
Paul Gayler
Od T-bone steaku přes chateaubriand pečený v solné krustě až k filetu mignon se šalotkou. Máte chuť na něco prostého, rychlého a snadného? Všechny tyto atributy splňuje steak! Není to vůbec obtížné: naučíte se vybrat správně maso, odhadnout stupeň propečení, dobře grilovat, smažit či připravit klasické pečeně. Více než 75 jídel z různých druhů hovězího pokrmy na každou sezonu, od rodinných barbecue až po jednotlivé chody pro gurmety s výběrem lahodných omáček, marinád i studených ochucených másel.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2011 , Ikar (ČR)Originální název:
Steak: From T-bone Steak to Teryiake Beef Salad, 2006
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Steaky. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Steaky v seznamech
v Přečtených | 1x |
v Knihotéce | 1x |