151 dní Pacifickou hřebenovkou – Dobrodružství Holky s bucket listem přehled

151 dní Pacifickou hřebenovkou – Dobrodružství Holky s bucket listem https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/412503/bmid_151-dni-pacifickou-hrebenovkou-dobr-PHK-412503.jpg 4 546 546

Lucie je holka, která si plní přání, holka, která je odhodlaná jít za svým snem, a holka, která se rozhodla projít Pacific Crest Trail, dle spousty lidí nejnáročnější dálkovou pěší trasu na světě, vedoucí z Kalifornie přes Oregon a Washington až ke kanadským hranicím (4 300 km). A povedlo se jí to. A přežila to. A že to párkrát bylo o vlásek. A ve své knize nepíše jen o tom, jaké to bylo, jít bez přípravy divočinou, ale taky o tom, jak taková věc člověka změní. A že když se pro něco rozhodnete a zatnete zuby, dokážete všechno. A ještě se u toho hodně naučíte, dost se nasmějete, najdete pravá přátelství a možná i lásku.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 151 dní Pacifickou hřebenovkou – Dobrodružství Holky s bucket listem. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (154)

twigxi
11.05.2024 4 z 5

Lucka je vtipna, inspirativni a citila jsem se, jako bych byla na trailu s ni. V druhe polovine uz ale kniha zacala byt dost umorna a repetetivni a delalo mi trochu problem se tim prokousat. Lucka ztracela humor a nadhled. Coz teda naprosto chapu, po tech kilometrech v nohach.
Hvezda dolu je za to, ze me stejne jako spoustu dalsich ctenaru uplne nebavilo cist o tom, jak je uzasna a skvela a vsichni ji zboznuji. A jak neustale zduraznovala, ze si vsichni mysli, ze je nejkrasnejsi na svete. Taky me zarazilo, ze skoro porad jedla jen burgery, zmrzlinu a nutellu. Ale jinak muzu knizku doporucit, protoze hlavne na tom zacatku to bylo fakt moc vtipne. Pokud vas ale zajima cesta v jejim pravem smyslu sebepoznani, tak tady to bude velky krok vedle.

Adney
19.01.2024 5 z 5

Po dlouhé době kniha, která me vážně nadchla. O trailu jsem slyšela už když mi bylo náct, ale odvahu ani vůli ho jít bych nenašla. Mohla jsem si ho projít aspoň díky Lůce. Moc jsem se bavila a na konci jsem byla i dojatá. Doporučuji všem dobrodružným snílkům.


fruitbueno
09.12.2023 4 z 5

Věcných informací získáte nemnoho, zato sondu do duše mladé slečny máte jako na dlani. Obdivuju odvahu, zápal i vůli, se kterou Lucie PCT zdolala. Závěr mě, tradičně, až téměř dojal. Je jisté, že nastoupí-li člověk stezku v Mexiku, do Kanady dojde jeho nové dvojče.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Vychází nová kniha oblíbené cestovatelky

30.03.2023


Knižní novinky (25. týden)

17.06.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha 151 dní Pacifickou hřebenovkou – Dobrodružství Holky s bucket listem v seznamech

v Právě čtených46x
v Přečtených755x
ve Čtenářské výzvě208x
v Doporučených52x
v Knihotéce239x
v Chystám se číst303x
v Chci si koupit85x
v dalších seznamech9x