151 příběhů na Stezce Českem: Dobrodružství holky s bucket listem přehled

151 příběhů na Stezce Českem: Dobrodružství holky s bucket listem
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/509095/151-pribehu-na-stezce-ceskemmBDCWu-B7E-.jpg 4 212 212

Lucie ve svých předešlých knihách popisovala krásy evropských stezek a náročnou Pacifickou hřebenovku. Tentokrát se však zaměřila na něco, co máme mnohem blíže. Na Stezku Českem. Pojďte si projít celou naši krásnou republiku a užít si přes 2000 km po českých kopcích a malebných vesničkách. Lucie je postrach ulice a na jejích cestách nikdy nechybí krizové situace, jež však většinou zvládne vyřešit s humorem, který jí není cizí. Uvidíte, kolik láskyplných lidí na cestě Lucie potká a s kým vším se seznámí. Na cestu s Lucií vyráží její největší parťák – sibiřský husky Marvel. Ale nebude jediný, kdo se k ní připojí. Nechá se zase ukecat brácha, který nesnáší šlapání do kopců? Přijedou kamarádky s dětmi? Připojí se 12letá holčička, která všem vytře zrak? Bude se partnerovi Lůcy stýskat více po Marvelovi, nebo po ní? Přijede i Marvelův tatínek? Kamarád, co miluje lezení a nesnáší chození? Kámoška s dalším huskym? Náhodní kolemjdoucí z přednášky? Guru lásky? Marvel: Je jedno, kam jdeme, hlavně že má matka kapsy plné kokin. Za to ji většinou nechám spát v mém stanu a na mé karimatce. V mém spacáku. A Honzovi se vždycky stýská více po mně.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 151 příběhů na Stezce Českem: Dobrodružství holky s bucket listem. Přihlašte se a napište ho.

Runinka
02.10.2024 5 z 5

Přesně podle mého gusta,protože ráda chodím. Hlavně Svatojakubské cesty,které Stezku Českem často protínají. Úplně jsem sdílela některé pocity, ať už desky,hlad,diskomfort....

Sarka1987
18.09.2024 4 z 5

Mám ráda Lucku, její příběh, přednášky, její knížky a odvahu, jak se vydala na stezku. Ostatní knížky mě bavily o něco více, ale i takhle byla super. Sama jsem obešla severní část stezky, že se tam některé věci opakují, tak už to bohužel u dlouhých pochodů bývá. Zase na nebojí přiznat, kdy toho má plné zuby, co jí štve, atd. Klobouk dolů, že to ušla, a detailně a humorně to popsala :D

stesti.s.knihou
02.09.2024 5 z 5

Na Lucku Kutrovou mě nalákala sama Lucka Kutrová :D Na loňském Světě knihy jsem totiž viděla rozhovor s autorkou, která mi byla velmi sympatická (a její pes Marvel v tom, přiznejme si, taky hrál roli), hlavně mi připadalo hrozně cool, že se Lucka sebere sama s pejskem a vyráží do světa. Krom velkých světových treků šla také Stezku Českem, což je trasa, po které už delší dobu toužím - slovo dalo slovo a já si ji koupila v knižním vydání. A bavila mě moc!!!
Lucčin humor je specifický, ale fakt mě baví, baví mě Marvelovy dovětky k jednotlivým příběhům a samozřejmě i fotky z celého putování. Pokud hledáte knížku, nad kterou nebudete muset sáhodlouze přemýšlet, hezky si u ní odpočinete, pobavíte se a pokocháte se hezkými fotkami, Lucčiny knihy jsou pro vás tím pravým ořechovým. Obzvlášť cením krátké kapitoly a papír, na kterém jsou knihy vytištěny - to je lahoda (knihomolka promluvila).
Sečteno podtrženo, 5/5 a rozhodně budu dokupovat i další knihy o Lucčiných putováních.

Vychází nová kniha oblíbené cestovatelky

30.03.2023

Pověst potížistky, Ve stínu popela a další knižní novinky (13. týden)

26.03.2023

Kniha 151 příběhů na Stezce Českem: Dobrodružství holky s bucket listem v seznamech