2000 najlepších receptov z našej i zahraničnej kuchyne přehled
Jana Frolíková
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540239/bmid_2000-najlepsich-receptov-z-nasej-i-zahranicnej-kuchyne.jpg
5
21
21
V knihe nájdeme recepty na zdravé jedlá zo záhrady, pochúťky pre slávnostné príležitosti, špeciality pre labužníkov, to najlepšie z kuchyne starej mamy.
Literatura naučná Hobby Kuchařky
Vydáno: 2002 , Jan Vašut (Vašut)Originální název:
2000 nejlepších receptů z české i zahraniční kuchyně
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 2000 najlepších receptov z našej i zahraničnej kuchyne. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (4)
17.02.2020
Obrovský výběr zajímavých receptů. Kniha je přehledně rozdělena. Každá kategorie je uvedena krátkým povídáním. Na své si přijde kdokoliv.
Nejlépe se četly kapitoly typu moučníky, dezerty...:-)
2
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha 2000 najlepších receptov z našej i zahraničnej kuchyne v seznamech
v Právě čtených | 1x |
v Přečtených | 25x |
ve Čtenářské výzvě | 2x |
v Doporučených | 3x |
v Knihotéce | 55x |
v Chystám se číst | 1x |
v Chci si koupit | 1x |
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1999 | 2000 nejlepších receptů z české i zahraniční kuchyně |
1999 | Sto receptů pro tlakový hrnec |
2011 | Rychlé večeře pro moderní ženu |
2006 | Česká kuchařka |
1992 | Sváteční stůl |
Hustá kuchařka. Před dvaceti lety jsem ji dostala k Vánocům od rodičů. Dali mi k tomu věnování "Hodně úspěchů, štěstí, snahy a finálních výrobků v příštím roce z tého, pro tebe neznámé sci-fi literatury, přejí rodiče."
Sci-fi já totiž ráda. Existenci kuchařek jsem nebrala na vědomí :).
Díky onomu vynalézavému, nenásilnou psychologií nadívanému věnování, jsem z knihy vytvářela převážně pomazánky a různé studené mňamky.
Dodnes jsem ovšem spíše zastáncem názoru, že sníst se dá všechno a prdel si to přebere. Naštěstí mám dva tisíce možností, jak to zjistit. I teď do ní občas mrknu. Recepty jsou jednoduché, obvykle z ingrediencí, kterým říkám "normální."