24 bajtů x 42 let: Verše vulgární jak Hydnory květ přehled

24 bajtů x 42 let: Verše vulgární jak Hydnory květ
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539905/bmid_24-bajtu-x-42-let-verse-vulgarni-jak-hydnory-kvet.jpg 4 1 1

Užs to říkal Verče Že nesnášíš verše? Tohle AA BB se však Nepodobá ni za mák Holanovi, Máchovi (bohužel) Leč k tobě, bro, snad promluví Něco zjevných pravd se dozvíš V nízkém hloubku lovit musíš Chceš mít v kostce hlavní závěr? Dávkuj houby – na schízu ser! Kýbly klišé, tuny kýče Furt nemáš rád? Pal do… Verše, do kterých autorka vtělila svůj světonázor. 42 let čekala, až si to sedne a bude vědět, o čem napsat a jak. Jelikož ji vždy trápilo, kolik se toho dnes namele v éteru a nablije na papír, poezie jdoucí na dřeň se ukázala jako optimální dopravní prostředek. Celý život jí někdo předhazoval, jak je sprostá, tak si s tím přestala lámat hlavu a poslala to do světa nepokrytě. Chcete-li se pobavit nad univerzálně-neuniverzálními poselstvími v mnohdy pichlavém kabátku, Dorotea Vejmelková je pro vás má.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 24 bajtů x 42 let: Verše vulgární jak Hydnory květ. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

Fiddis
24.06.2024 4 z 5

Mám ráda tyto dílka. Hodně myšlenek naráží na aktuální témata, některé jsou zas jen autorčiny pocity/postřehy. Hvězdu dolů za to, že někdy to určitě šlo zpracovat o něco líp. Každopádně jsem se pobavila :-)


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha 24 bajtů x 42 let: Verše vulgární jak Hydnory květ v seznamech

v Přečtených1x
v Knihotéce1x

Autorovy další knížky

Dorotea Vejmelková
česká, 1981
2018  60%Stylové bydlení můžete mít i vy
2024  80%24 bajtů x 42 let: Verše vulgární jak Hydnory květ