365 dní s Pátrom Piom přehled
Otec Pio z Pietrelciny , Gianluigi Pasquale
"Pre svet by bolo ľahšie prežiť bez slnka než bez svätej omše." - svätý Páter Pio Výber najpôsobivejších úryvkov z listov svätého Pátra Pia, ktoré písal svojim duchovným synom a dcéram ponúka čitateľovi možnosť prežiť jeden rok v spoločnosti charizmatického a obľúbeného duchovného vodcu. Kniha je pozvaním k bohato prestretému stolu múdrosti, z ktorého sa môžeme posilniť slovami útechy a povzbudenia. Konkrétne rady svätca z Pietrelciny sú nástojčivé a aktuálne aj po desaťročiach. Obdivuhodný život Pátra Pia, ktorý v každom okamihu žil Božiu prítomnosť, dodáva vážnosť každému jeho napísanému či vyslovenému slovu. 365 dní s Pátrom Piom sprístupňuje silu duchovnosti a osobnosti skutočného otca, ktorý sprostredkúval svojim duchovným deťom vieru a život v pravde.... celý text
Literatura faktu Duchovní literatura Náboženství
Vydáno: 2021 , ZachejOriginální název:
365 giorni con Padre Pio, 2007
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 365 dní s Pátrom Piom. Přihlašte se a napište ho.
Po celý rok mě provází myšlenky P. Pia z Pietrelciny. Byl vyhledávaným zpovědníkem a hodně vytrpěl. Předposlední den v roce dává toto doporučení: "Každý křesťan, který je opravdovým napodobitelem a následovníkem Muže z Nazareta, se může a má nazývat druhý Kristus, protože na sobě nese zcela viditelně jeho podobu. Ach, kéž by všichni křesťané žili podle svého povolání! Kdyby tomu tak bylo, toto vyhnanství by se proměnilo v ráj."
"
Příjemně strávený rok v doprovodu kapucína otce Pia - velké charismatické osobnosti 20. století.
Kniha 365 dní s Pátrom Piom v seznamech
Úžasná kniha. Jsem moc ráda, že jsem si ji přečetla. Rozhodně je aktuální i dnes.