52 poschodí přehled

52 poschodí
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/480015/bmid_52-poschodi-keR-480015.png 5 53 53

Andymu a Terrymu nestačilo 39 poschodí domu na strome, a tak pristavali ďalšie. Teraz majú vlastnú pizzeriu, mrkvomet na raketový pohon, dostihovú dráhu pre hojdacie koníky, strašidelný dom, akadémiu na výcvik nindža slimákov, skvele vybavenú detektívnu kanceláriu a ešte kadečo. Nuda im skrátka nehrozí. Dejú sa tu však hrozne čudné veci. Vydavateľ Megadomu na strome pán Frňák sa nedožaduje novej knihy a nikto nevie, kde je. Susedka a kamoška Jill zaspala spánkom Šípkovej Ruženky. A tak Terry s Andym začnú pátrať po pánovi Frňákovi a hľadať princa, čo sladkým bozkom vyslobodí Jill. Neveríte? Tak čítajte, budete sa smiať, až kým na sto rokov nezaspíte. Megaúspešná séria Megadom na strome od známeho Andyho Griffithsa pobaví malých i veľkých.... celý text

Literatura světová Povídky Pro děti a mládež
Vydáno: , Slovart (SK)

The 52 - Storey Treehouse, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 52 poschodí. Přihlašte se a napište ho.

jitka_dankova
28.10.2024 5 z 5

Další díl ztřeštěné knihy plné jednoduchých ilustrací a tak akorát prokládané nějakým tím textem. Syn teď hodlá v páté třídě přečíst všechny díly série, které máme koupené. Zatím je nadšený z každého dílu. Tento se věnuje detektivní zápletce a ukazuje dětem zeleninu v trochu jiném světle.

dájavídek
09.11.2023 5 z 5

Dalších moc pěkných třináct pater! Nejvíce se mi líbila vlastnoruční výrobna pizzy.

Aknel26
12.09.2023 4 z 5

Nových 13 pater přináší i nové dobrodružství. Tentokrát Andy a Terry zjistí, že zmizel jejich nakladatel a kamarádka JIll se píchla o mrkev a usnula jako Šípková (tedy Mrkvová) Růženka, přičemž probudit ji mlůže jen polibek od prince. A tak se vydávají za princem Bramborou... Krom legrace je tu i poučení - děti, jezte zeleninu, ať ji zlikvidujete dřív, než z vás udělá lidskou omáčku!
Syn by s hodnocením dolů nešel, nicméně za mě vede třetí díl a tento je o půl hvězdičky slabší.

Knižní novinky (37. týden)

12.09.2021

Kniha 52 poschodí v seznamech

spisovatelé dobrodružství zábava kreslené vtipy

Andy Griffiths
australská, 1961