A je tu zas přehled

A je tu zas
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/224164/bmid_a-je-tu-zas-tOd-224164.jpg 4 1290 1290

Adolf Hitler sa jedného dňa prebudí v dnešnom Berlíne a neverí vlastným očiam. Nemecko nielenže naďalej existuje, ale aj prekvitá. Vodca Tretej ríše sa v nových pomeroch rýchlo zorientuje a začína kariéru – tentoraz v televízii a na Facebooku! Drsná satira, ktorá je mimoriadne zábavná, ale aj desivo reálna.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Zelený Kocúr

Er ist wieder da, 2012

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize A je tu zas. Přihlašte se a napište ho.

Modi666
15.01.2025 2 z 5

Právě jsem dočetl. Nápad určitě skvělý. Ze začátku se mi to i líbilo a byl jsem zvědav, jak to bude gradovat. Negradovalo to, bylo to stále stejné, respektive podobné. Nemohu se zbavit dojmu, že z toho nápadu šlo vytěžit mnohem víc. Možná ne, tohle téma je pohyb na hodně úzké hraně. Možná jsem jen na tu knihu neměl tu správnou náladu ale vím jistě, že už ji nikdy znovu číst nebudu. Nechť si ale každý udělá obrázek sám.

krejcovka76
22.11.2024 1 z 5

Nedočteno. 2x odloženo a pokaždé se zase nemůžu začíst. Ze začátku vtipné, později mi to přišlo jako stále dokola hrající deska. Třeba její čas ještě přijde.

Dadance
16.08.2024 4 z 5

Viděla jsem kousek filmu, ten mě moc nenadchl. Kniha ano. Člověk by si ji víc užil, kdyby znal vnitroněmecké poměry, ale i tak mě velmi bavila. Včetně jazyka vyprávění.

Už je tady zas

07.03.2016

Knižní novinky (25. 9. - 2. 10)

25.09.2013

Kniha A je tu zas v seznamech

v Přečtených1 755x
v Mé knihovně397x