…a přeskočila jiskra přehled
Halina Pawlowská
Můj tatínek mne naučil, že člověk může vždycky očekávat od kohokoliv cokoliv. Má maminka mne naučila, že prádlo si musí každý vyprat sám. Moje děti mne naučily, že největší výhodou společného bydlení je to, že si vždycky máte na kom vybít vztek! Mám svou rodinu opravdu ráda. Myslím si proto, že ji mohu s klidem pomlouvat.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize …a přeskočila jiskra. Přihlašte se a napište ho.
Pawlowské knihy jsou si hodně podobné, není důvod přečíst víc než jednu - dvě, pokud zrovna nemáte splín. Já se potřebovala trochu zasmát a zjistit, že na to nejsem sama. A na to zafungovala.
Její otevřenost, nadhled, sebereflexe a lehkost je pořád značně svěží, ale úžas se nedostavil a pousmála jsem se už jen jednou.
"Můj kamarád odešel. Nejen z hospody. Odešel taky od své ženy, nechal svou firmu milence a vrátil letenku do Argentiny. Na otázku si totiž upřímně odpověděl, že ze svých tří žen nemiluje ani jednu."
Žebříček nejprodávanějších knih (30. týden)
31.07.2024
Žebříček nejprodávanějších knih (29. týden)
24.07.2024
Žebříček nejprodávanějších knih (28. týden)
19.07.2024
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha …a přeskočila jiskra v seznamech
1996 | Díky za každé nové ráno |
2002 | Zoufalé ženy dělají zoufalé věci |
2013 | Pravda o mém muži |
2007 | Banánové rybičky |
2004 | Tři v háji |
Nějak mě Halina tentokrát nudila. Občas jsem měla pocit, že už jsem tu konkrétní historku četla (a to jí nesleduju na žádných sítích, je-li tam, nečtu různé „drbny“ apod.). Některé pasáže byly nudné až trapné, jindy jsem se upřímně zasmála. Prostě sesbírané drobky z dosud neuveřejněných zápisků…