A-Ž půjdeš do školy: Pro kluky, co se neztratí přehled
Michaela Fišarová
Jedinečná obrázková knížka, která provede čerstvé školáky abecedou a zároveň školním prostředím. Máte doma předškoláka nebo prvňáčka? Pomozte mu s abecedou a přibližte mu nový svět školního prostředí. Na každé písmenko abecedy existuje nějaký předmět nebo jev, se kterým se vaše dítě setká ve škole možná vůbec poprvé. S touto knihou ho už nic nezaskočí! Originální texty oceňované autorky doplňují hravé ilustrace.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize A-Ž půjdeš do školy: Pro kluky, co se neztratí. Přihlašte se a napište ho.
Škola může představovat pro malé děti něco, čeho se můžou obávat, protože nevědí přesně, co je tam čeká. Tahle kniha pojmenovala základní věci, s kterými se děti ve škole setkají a ukázala jim, že není důvod se bát, ale naopak se můžou těšit na nové dobrodružství.
Kniha A-Ž půjdeš do školy: Pro kluky, co se neztratí v seznamech
2012 | Nikolina cesta |
2017 | Kamínek |
2020 | Kanálníčci: Strašidla z podzemí |
2015 | Náš dvůr má tajemství |
2019 | V bříšku |
Tak tahle kniha je úžasná, nápaditá, vtipná a hravá. Na každé dvojstraně jsou 2 až 3 obrázky a textu tak akorát, takže se dítě ani nemůže nudit.
Je pravda, že úplně nesnáším, když je v knize pro menší děti obrázků poskrovnu a na dvojstraně, nedejbože čtyřstraně žádný není. To však není tento případ a velmi oceňuji jakou práci si s tím ilustratorka musela dát.
Jediné co mě jako mámu zarazilo byla pasáž s házením mokré houby. To znám leda tak z filmů, na ZŠ nás to snad ani nenapadlo dělat :o)
Četli jsme už dvakrát a určitě na ní ještě přijde řada.