Ach, vy dívky mládím zmítané 1 přehled

Ach, vy dívky mládím zmítané 1
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524012/bmid_ach-vy-divky-mladim-zmitane-1-652447de4a624.jpg 5 34 34

Věnuj mi své poprvé. Kazusa je společně se svými kamarádkami členkou literárního klubu. Když jednoho dne probírají, co všechno by chtěly vyzkoušet před smrtí, jedna z nich nadhodí... „sex“. Od té doby na tohle téma narážejí na každém kroku.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ach, vy dívky mládím zmítané 1. Přihlašte se a napište ho.

lzap
07.07.2024

Šlápota vedle, nebudu hodnotit, ale měl jsem si to zjistit dřív moje chyba. Někomu to daruji, snad to udělá radost.

tereza0319
08.05.2024

Tady mi docházejí slova. Mám pocit, že jsem přečetla něco, co pochází z Marsu. :-O

spencer
13.03.2024 4 z 5

Ach, vy dívky mládím zmítané je velmi překvapivou mangou, která se otevírá poměrně důležitá témata a rozebírá období, kterým si musel projít každý z nás.

Pojednává o skupině dívek, které mají ve škole literární kroužek, ve kterém čtou převážně klasickou literaturu plnou erotiky. Není divu, že díky tomu začnou objevovat svou vlastní sexualitu a zjistí, že v tom vlastně nejsou samy. Podobné „probuzení“ totiž prožívá většina jejich spolužáků a spolužaček.

Šanci zaujmout má zejména explicita a fakt, že Mari Okada jde v rámci tématu poměrně do hloubky. Jednotlivé postavy mají na problematiku odlišný názor, zažívají odlišné problémy a líbí se mi, jak dobře popsané jsou jejich emoce. Budete mít tak šanci si sami zapřemýšlet nad jejich situací a třeba se ve vzpomínkách vrátit do doby, kdy jste na tom byli podobně.

Jedinou poznámku mám k zápletkám, které nejsou nijak extrémně originální. Avšak možná právě proto se v některých z nich můžete najít. Je tedy na každém čtenáři, jaký k nim bude mít postoj.

Za sebe tedy tuto mangu moc doporučuju a těším se na pokračování!

Desetkrát a dost, Příchuť zla a další knižní novinky (42. týden)

15.10.2023

Kniha Ach, vy dívky mládím zmítané 1 v seznamech