Ach, vy dívky mládím zmítané 3 přehled

Ach, vy dívky mládím zmítané 3
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533375/bmid_ach-vy-divky-mladim-zmitane-3-65e2131dd508d.jpg 4 21 21

Všechny krásné pocity nevyhnutelně vedou k „eseiksu“?! Izumi se Kazuse přiznal, že by ho to s ní nenapadlo dělat „ani ve snu“. Tu jeho prohlášení natolik šokuje, že začne dumat nad tím, co vlastně spojuje sex a lásku. Pak se jí ale naskytne pohled na Izumiho, jak stojí hned vedle Niiny, která na sex přivedla řeč jako první...

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Crew

荒ぶる季節の乙女どもよ, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ach, vy dívky mládím zmítané 3. Přihlašte se a napište ho.

PrincaListicka
19.09.2024 5 z 5

Události v životech ústředních hrdinek začínají nabírat spád. Kazusa se snaží vypořádat se skutečností, že její nejlepší kamarád by s ní nikdy nic nechtěl mít. Sugawara poodhaluje svou minulost a zvláštní vztah, který kdysi navázala s jistým režisérem. Sonezaki zjišťuje, že ne všichni kluci jsou stejní a nutně špatní, že láska je vlastně docela fajn. Hongó se nadále pokouší přesvědčit svého učitele, aby jí pomohl nasbírat zkušenosti kvůli napsání knihy. A Momo se v přípravce setká se svým bývalým spolužákem, který se o ni až příliš zajímá.

S potěšením můžu říct, že i když od přečtení druhého dílu uplynulo už víc než půl roku, pořád jsem se v příběhu skvěle orientovala. To jen potvrzuje mé tvrzení, že jednotlivé postavy jsou dobře rozlišitelné, a to jak vizuálně, tak díky široké paletě povahových rysů, což je jedině plus. Není nic horšího než se muset při čtení mangy neustále vracet a zjišťovat, která postava to vlastně zrovna mluví.

Ani ve třetím díle není nouze o trapné situace a vtipné momenty. Některé dějové linky jsou velmi nevinné, u některých má člověk pocit, že jsou trochu na hraně společenské přijatelnosti. Ty ději přidávají potřebnou dávku peprnosti a činí z něj víc než jen příběh pro náctileté puberťačky. Stále si stojím za tím, že tuhle mangu si užijí i dospělí čtenáři, kteří rádi zavzpomínají na eskapády svých mladých let.

Pokud vím, má manga mít celkem 8 svazků, zbývá tedy ještě dost prostoru pro vyeskalování osudů všech hlavních hrdinek a já už se moc těším, jak to celé dopadne.

EvikU.
08.08.2024 4 z 5

Dívky jsou nadále mládím zmítané a já byla zmatená. Pořád dokola řeší to samé, sice se maličko posunuly, ale stále ne moc dopředu. Co mi ale asi nejvíc chybí na tomto dílu je, že vymizel humor. A to úplně. A humor byl to, co jsem konkrétně na této sérii milovala.

Kazusa už neví co se sebou. Připadá jí, že všechny hezké věci vedou jen k tomu jednomu a její kamarád Izumi, do kterého je zamilovaná jí řekne větu, kterou by si žádná dívka neměla nikdy vyslechnou. Není divu, že o tom všem přemýšlí ještě víc. Naštěstí má kamarádku s kterou vše může rozebrat.

Sugawara vypráví Izumimu závažnou věc ze svého dětství. Řeší se i vážnější téma než jsou emoce mladí a s tím spojené vrtochy a poznávání. I čtenářský klub je tam jen okrajově.

Čte se stále dobře, rozebírání citů je na pořadu dne.. a konec ovládne láska a je to moc roztomilý jako vždy. Chybí mi tu vtip předešlých dílů, proto hvězdičku ubírám. Přesto už se teď těším na pokračování.

Atlantis
02.08.2024 3 z 5

Pedofilie, tolik pedofilie... Jak jsem byl z prvního dílu až absurdně nadšený, tak mi moje zapálení dost opadá. I třetí díl nějak postrádá původní kouzlo, humoru je pomálu, holky spíš jen ječí a já se prostě nebavím. Hůl nad sérií ještě úplně nelámu, ale čekal jsem něco víc.

Mráz, Murtagh a další knižní novinky (17. týden)

21.04.2024

Kniha Ach, vy dívky mládím zmítané 3 v seznamech