After: Grafický román. Kniha 1 přehled

After: Grafický román. Kniha 1
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/534160/bmid_after-graficky-roman-kniha-prvni-65f044adac0dd.jpg 3 13 13

After (komiks) série

1. díl >

První díl komiksové adaptace světového fenoménu AFTER. Je na čase znovu se zamilovat! Tessa má všechno – žije v láskyplném prostředí s chápající matkou a má kluka svých snů, laskavého, milého, kterého jí závidí všechny kamarádky. Lepšího už si ani nemohla přát. Tessin pohodový život ale v okamžiku změní jediné setkání. Hardin je pořádně drzý kluk, s nepřeslechnutelným, nafoukaným britským akcentem, sexy rozcuchem, tetováním a piercingem ve rtu. Tessa si nemůže pomoct – Hardin je zkrátka jiný než ostatní kluci, které poznala A to po všech stránkách – dovede být i pěkně krutý. Neměla by ho spíš nenávidět? Neměla by jím Tessa pohrdat? Jak to, že se od něj nemůže odpoutat? Nedokáže to – i přes všechny jeho chyby a prohřešky. Intenzivní vášnivou blízkost střídají neustálá Hardinova zmizení a výbuchy vzteku. Může takhle vůbec vypadat láska? Tessa sama nevěří, že by takový vztah mohl fungovat. Ale jde odolat jeho polibku? Grafický román After by fanouškůn Anny Todd ve sbírce rozhodně neměl chybět!... celý text

Literatura světová Komiksy Pro ženy
Vydáno: , Yoli (ČR)
Originální název:

After, Graphic Novel: Volume 1, 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize After: Grafický román. Kniha 1. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (2)

trudoš
27.08.2024 2 z 5

Adaptace do komiksu, obraná o to nejzajímavější na celém původním textu – erotiku. Nejde o to, že bych slintal po mladých tělech (třebaže slintám), ale když zbavíte banální romanťárnu o to jediné, co jí dělá jinou než ostatní, stane se z ní pouze banální romanťárna, u níž trnete nad každým dalším obehraným zvratem. To už kdyby spisovatelka Anna Todd v komiksovém scénáři vynechala lechtivé pasáže úplně, mohla z toho být alespoň emočně působivá vanilka. Takhle je to bohužel jako koukat na porno, ve kterém je všechna ta pěkná mladá anatomie přelepená hvězdičkami.
A tak mi nezbývá než komentovat hloupoučký příběh naivní dívky (zadané), která propadne kouzlu citlivého drsňáka (proutníka), jež jí imponuje především tím, že je rozervanej, což překvapivě skončí starou dobrou ruční prací na obou stranách (ano, je v tom sexuální dvojsmysl). Naneštěstí se velká svatba v závěru nekoná, na to je ještě příliš brzo – jsme teprve v první polovině první knihy z celkových pěti. Pro mě ale konečná už teď.

JitulHa
28.07.2024 5 z 5

Komiks podle knižní předlohy AFTER, tedy knihy (a vůbec celé série), které fandím už spoustu let - vlastně od prvního přečtení - mě velmi příjemně překvapil! Byl to doslova nostalgický výlet, plný emočních kotrmelců a vyhrocených situací. Kresba dopadla na výbornou, jinými slovy - postavy působily, jako by vypadly přímo ze stránek knihy. Rovněž, samotný scénař situací, jaké byly ve zdejším komiksu vypíchnuty, byl vybrán skvěle. Právě tohle bývá u podobných zpracování skutečně složité, většinou pak z příběhu zůstane jenom neucelená selekce různých dějových fragmentů, což rozhodně není tento případ!! Potrženo - Sečteno, má romantická duše nad tímhle počinem plesá radostí. Narozdíl od filmu, který byl jak se říká 'jedno velký špatný.' Ale tento komiks doporučuji všemi deseti, všem milovníkům páru HESSA!!!


Související novinky (1)

Pozlacená, Všemi smysly a další knižní novinky (30. týden)

21.07.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha After: Grafický román. Kniha 1 v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených18x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce7x
v Chystám se číst3x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech2x

Štítky knihy

romantika grafické romány

Autorovy další knížky

Anna Todd
americká, 1989
2015  77%Polibek
2015  74%Přiznání
2016  78%Tajemství
2016  79%Pouto
2020  70%Před námi
Skrýt reklamy