Tajemství (2016) | Databáze knih

Tajemství přehled

Tajemství
https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/298228/mid_after-tajemstvi-R0Y-298228.jpg 4 1321 1321

After série

Tessa a Hardin jeden bez druhého nedokážou existovat. A zároveň nejsou schopní žít spolu. Poté co Tessa potkala po celých devíti letech svého otce, všechno se v ní svíjí a přehodnocuje své dosavadní vztahy k blízkým. Přestože Richard pije a stal se z něj bezdomovec, chce se s ním Tessa sblížit a lépe ho poznat.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: ekniha , Yoli (CZ)

After We Fell, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemství. Přihlašte se a napište ho.

bobinkova
18.02.2025 3 z 5

Celou sérii After jsem četla jako malá holka a hltala jsem ji, z odstupem času vidím, že to je až nezdravé, co se v celé sérii odehrává. Ještě si trochu vážím 1. dílu, ostatní jsou pro mě průměrné. Filmy jsou na tom ještě hůř.

Káťa484
30.01.2025 5 z 5

Tajemství střídá tajemství. Čí je ale Hardin dítě?

Pajuška59
04.11.2024 3 z 5

Pořád to stejné jen hádky a usmiřování. Je pravda, že v tomto díle už se Hardin i Tessa chovají méně jako malé děti a snaží se problémy řešit rozumně. Ale myslím si že by se kniha dala zkrátit asi o polovinu. No další dil určitě přečtu, abych věděla jak to dopadne, ale od celé série jsem očekávala více. Myslím že znovu už se k těmto knihám nevrátím.

Kniha Tajemství v seznamech

v Přečtených2 333x