Dlouhý černý úsvit přehled

Dlouhý černý úsvit
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/139282/bmid_dlouhy-cerny-usvit-64d24c6140c9a.jpg 3 80 80

Agent JFK série

Nejdelší noc v dějinách Agentury začíná. Likvidací nejschopnějších agentů se roztáčí kolotoč konspirací, vražd, podrazů i brutálních soubojů. Dochází k prolínání paralelních světů, v regulérní válce v podzemí Švýcarska padají sestřelené Black-Hawky…. To vše je pouhá předehra k rozhodující bitvě o myriády paralelních světů. Hrabě X-Hawk si převedl agenturní heslo „Svůj svět si musíme zasloužit!“ na strohé: „Existuje jen můj svět – a ten si vy nezasloužíte!“ A učinil vše pro to, aby to byla pravda. Dokáže John Francis Kovář a jeho přátelé zachránit Agenturu? A vesmír?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dlouhý černý úsvit. Přihlašte se a napište ho.

zbuy
10.09.2024 4 z 5

Masakr, čtenář fičí akční jízdou při likvidaci Agentury EF, prožívá smrt jedné známé postavy za druhou. Dobře napsané, ale na konci stejně zůstane na patru taková podivná pachuť.

Hakkon
24.03.2023 4 z 5

Táto kniha je niečo čo som od JFK presne čakal - banger pripomínajúci zbesilú jazdu Mad Maxa, jedna dlhá akčná strieľačka plná mágie, hlášok a akcie. Výborná kniha na dlhšiu cestu vlakom, nadupaná oddychovka. Úprimne nerozumiem nízkym hodnoteniam, nakoľko to skutočne nebolo zlé čítanie. Som zvedavý ako tento reštart bude pokračovať. 4/5

MoniikB
30.03.2022 2 z 5

To že tento díl skončí tak jak skončil bych ještě rozdýchala, ale styl psaní byl hrozný. Nejen že se děj prakticky nehýbal, ale celé to budí dojem dodělávky na poslední chvíli a autorovi tužby se vším nedůstojně skoncovat.

Kniha Dlouhý černý úsvit v seznamech