Soukromá pravidla přehled

Soukromá pravidla
https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/198662/bmid_soukroma-pravidla-HJC-198662.jpg 4 55 55

Agentura Private série

1. díl >

Jack, bývalý agent CIA, řídí úspěšnou detektivní agenturu. Právě vyšetřuje případ zavraždění školaček, když dostane zprávu, která ho osobně zasáhne: někdo zabil ženu jeho nejlepšího přítele a Jackovu bývalou lásku. Má chuť spojit se i s ďáblem, jen aby vraha dopadl. Vypátraná pravda ho staví před těžké rozhodnutí: musí zvolit mezi pomstou a spravedlností…... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , Alpress

Private, 2010

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Soukromá pravidla. Přihlašte se a napište ho.

Stanas513
26.11.2019 5 z 5

Člověka až jímá hrůza, když si uvědomí, že dnešní mládež (a ne jenom ta) je tak ovlivněná internetem a hrami, že přestane vnímat rozdíl mezi imaginací a skutečností. Co když se to tak opravdu děje? Dobrá kniha.

Danuše7
26.11.2019 5 z 5

Prima kniha. určitě chci přečíst další v této řadě.

5092
29.10.2019 3 z 5

Nebylo to špatné, ale velká spousta postav a případů v Private mě donutily knihu párkrát odložit a zase se k ní vracet. Propracováním jednoho, možná dvou případů by pro mě znamenalo zůstat více v obraze a zbyly by případy pro další knihu. Jestli se mi dostane pan Patterson ještě někdy do rukou, mi let rád si jeho knihu přečtu doufaje, že to bude lepší. Díky.

Kniha Soukromá pravidla v seznamech

v Mé knihovně86x