Ak bude treba, pohnem aj vesmírom přehled
Hana Repová
Psychologička Nora odlieta na pohreb svojej spolužiačky a v duchu ďakuje za to, že jej život je v poriadku. Keď počas turbulencií na palube lietadla začne krvácať z nosa, ujme sa jej neznámy muž, ktorý sedí oproti. Počas toho, ako jej na miniatúrnej palubnej toalete pomáha v núdzi, v nej zapáli oheň vášne, ktorý Nora nechce nechať vyhasnúť. Takto na ňu už dávno nepozeral žiadny muž. Žiadny, o ktorého by stála. Hneď po pristátí však Nora tajomného neznámeho stráca. Netuší, že osud si pre ňu pripravil výmenný obchod. Za jedného muža, ktorého stratila, získava dvoch iných, ale ten, s ktorým sa navzájom potrebuje, sa na javisku jej života skrýva za oponou.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ak bude treba, pohnem aj vesmírom. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Ak bude treba, pohnem aj vesmírom v seznamech
2019 | Bůh pláče potichu |
2020 | Tina |
2019 | Bůh pláče potichu 2 |
2020 | Lilly |
2021 | Denis |
Opäť kniha, ktorá stála za to. Keď mi dorazila domov kniha od autorky, vedela som, že nepotrvá dlho a siahnem po nej. Jej príbehy človek prečíta so zatajeným dychom. Píše pútavo a to som od nej prečítala doteraz všetko. A preto ani táto kniha nemohla čakať na poličke.
A som rada, že som si ju práve teraz prečítala.
Úžasný príbeh, v ktorom nechýba rodina, láska, sklamanie, ale aj novo nájdená dôvera.
Žena, ktorá kvôli mužovi takmer príde o svoju prácu len preto, aby práve vďaka nej našla muža svojho života.
Ale nie je ním ten, o ktorom by sme si to mysleli. Nie je to ten, ktorý ju takmer pripravil o prácu.
Do cesty jej vstúpi muž, o ktorom by sme to nepovedali. A ako to všetko zamotajú aj vzťahy v rodine?
Čo stránka, to úžasné čítanie.
Ak ste nečítali, odporúčam všetkými desiatimi. Nebudete ľutovať.