Ak mi dovolíš přehled
Hana Repová
Opustená rodičmi a vychovaná starým otcom v malej podhorskej dedinke by Avery Adamsová mohla byť akousi novodobou Heidi. No jej život ani zďaleka nepripomína rozprávku. Keď sa v nemocnici preberie po autonehode, zistí, že stratila oveľa viac ako svoje auto. Stratila takmer všetko. Muž, ktorý sa krátko nato stane jej novým šéfom, jej nedá vydýchnuť a burcuje ju k negatívnym emóciám voči nemu. Skutočnosti, ktoré na prvý pohľad nedávajú zmysel, však čoskoro začnú do seba zapadať. Keď sa v jej živote objaví aj druhý záhadný muž, zisťuje, že život si pre ňu pripravil niečo, s čím vôbec nerátala.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ak mi dovolíš. Přihlašte se a napište ho.
Jsem z knihy trochu rozcarovana. Vubec netusim, kdo Michael je a o co mu vlastne jde, ale to knize asi dodava kouzlo. Kniha je krasne napsana. Postavy jsou sympaticke a pekne popsane, vse pusobi verohodne a jdu se hned pustit do druheho dilu
S ohněm v krvi, Spletité lži a další knižní novinky (31. týden)
30.07.2023
Kniha Ak mi dovolíš v seznamech
2019 | Bůh pláče potichu |
2020 | Tina |
2019 | Bůh pláče potichu 2 |
2020 | Lilly |
2021 | Denis |
Teprve nedávno jsem objevila paní Repovou a musím říct, že žádná kniha mě zatím nezklamala. Mrzí mě jen to, že je u nás v Česku malá propagace jejich knih, jinak bych se o ní dozvěděla dříve.
Kniha se četla dobře, je velmi poutavě napsaná a nutí Vás číst dál a dál. Příběh se vyvíjí a některé věci Vás překvapí a ten konec ?? Tak co je ten Michael zač? Jdu hned na další díl.
Jinak slovenština je moc krásný jazyk a vůbec mi nedělalo problém, že není psaná česky. Doporučuji