Alchymie poslání: 71 příběhů odvahy a ženské síly přehled

Alchymie poslání: 71 příběhů odvahy a ženské síly
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540516/bmid_alchymie-poslani.jpg 5 1 1

Představ si, že by ses mohla každé ráno probouzet s pocitem, že děláš práci, která má smysl. Lucie Harnošová přináší 71 příběhů žen, které takový život žijí. Každý příběh je svědectvím o síle poslání a možnostech, které se ti otevřou, když nasloucháš svému vnitřnímu hlasu. Alchymie poslání je zážitek, který transformuje. Zve tě, abys ještě více uvěřila v sebe, v odvážné sny i ve své dary. Začti se a staň se součástí komunity, kde žít své poslání je přirozeným způsobem života.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Alchymie poslání: 71 příběhů odvahy a ženské síly. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (1)

ziriant
01.07.2024 5 z 5

Inspirující, motivující, příjemné. S magickou energií už samo o sobě a o to více ve chvíli, kdy jsem tuto knihu začala číst přímo na Alchymii ženy naživo :-). V příbězích jsem se občas našla, občas to se mnou souznilo méně, nicméně všechny byly povzbudivé a je krásné slyšet/číst o tom, že i já můžu. Že můžeme všechny. A nemusí jít zrovna o podnikání. Je to prostě krásná cesta: moci růst. A já jsem ráda, že součástí tohoto mého růstu je mimo jiné také blahodárné pole, které Lucie Harnošová tvoří kolem svých projektů.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Alchymie poslání: 71 příběhů odvahy a ženské síly v seznamech

v Přečtených1x
v Knihotéce1x

Autorovy další knížky

2019  97%Deník mámy a dcery
2016  95%Kontaktní rodičovství
2023  87%Alchymie sebelásky
2024  100%Alchymie poslání: 71 příběhů odvahy a ženské síly
Skrýt reklamy