Deník mámy a dcery přehled
Lucie Harnošová
Vztah mámy a dcery je jedinečný a zaslouží si, abychom o něj pečovaly. Jediné, na čem záleží, je vaše chuť pečovat o krásná a jemná pouta mezi ženami, malými i velkými. Možná jste si blízké a krásně vám to společně plyne. Anebo jste si vzdálenější a těžko se vám nacházejí společná slova. Možná jste se ztratily i samy sobě a hledáte cestu zpět. Deník mámy a dcery je tu pro vás! Umí být důvěrným průvodcem na cestě zpátky i k objevování nových dimenzí vašeho vztahu. Pozve vás k prožití neopakovatelných krásných chvil, vyslechne si vaše sdílení a uchová všechna vaše tajemství.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Deník mámy a dcery. Přihlašte se a napište ho.
Krásně zpracovaný knihodeník. Najdeme zde zajímavý text týkající se ženství, tipy na aktivity a tvoření, nádherné obrázky na vymalování a třeba časové schránky k zalepení. Nádherná památka nejen pro mámy a dcery. :-)
Kniha Deník mámy a dcery v seznamech
2019 | Deník mámy a dcery |
2016 | Kontaktní rodičovství |
2023 | Alchymie sebelásky |
2024 | Alchymie poslání: 71 příběhů odvahy a ženské síly |
Deník mámy a dcery nás vede k vědomého trávení času s mými dcerkami, které jsou otevřené tématům, které v ní Lucie zmiňuje. Kniha je protkaná spoustou praxí, které vedou k vzájemnému sblížení mezi mámou a dcerou. Mnohdy v ní můžeme najít odpovědi na naše otázky i my dospělé ženy, protože se dříve o tématech jako je menstruace a cykličnost nemluvilo. Doporučuji ji všem ženám, které touží po láskyplném mámo-dcerovském vztahu.