Alergeny na talíři: 14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle přehled
kolektiv autorů
Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech. Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Alergeny na talíři: 14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Alergeny na talíři: 14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle v seznamech
v Chystám se číst | 1x |