Černý tygr přehled

Černý tygr
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/47196/bmid_cerny-tygr-zvq-47196.jpg 4 144 144

Alex Cross série

Brutální vražda bývalé lásky Ellie přivede Alexe na stopu vůdce gangu nezletilých zabijáků, jemuž se přezdívá Tygr. Tygr je lidská zrůda s vazbami na nigerijské podsvětí. Masakr Ellie a její rodiny je jen první v řadě...

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Alpress

Cross Country, 2008

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Černý tygr. Přihlašte se a napište ho.

IvcaIva
06.04.2023 5 z 5

Celkem drsně vylíčená realita života méně vyspělých národů. Člověk si po přečtení takovýchto příběhů uvědomí, že má vlastně štěstí, do čeho se narodil.
Čtivé, drsné a přitom děsivé.

Stanas513
06.05.2022 4 z 5

Zajímalo by mě, kam pan Patterson chodí na ta témata svých knih...Čte se rychle, má to spád, ale je to dost drsné. Jak píší čtenáři níže, ani já bych se nechtěla ocitnout na takových místech, kde nevíte, co se vám může stát. A Alex mě docela rozhodil svou tvrdohlavostí.

petraj30
02.03.2021 3 z 5

Bohužel mě tento díl s Alexem Crossem zklamal. Pan James Patterson si vybírá neustále aktuální a přetrvávající témata, ve kterých popisuje čím dál nechutnější praktiky, aby udržel čtenáře v jistém napětí. Je to pro mě velmi zvláštní, ale ani toto opravdu příšerné téma se mnou nijak neotřáslo. Jindy by mě to možná položilo na lopatky, ale teď bohužel nic. Snažím se raději si nepřipouštět, že se něco takového děje.
Už jsem ani Alexovi nefandila. Něco mi přišlo až moc přitažené za vlasy a v podstatě mě ani nezajímalo jak to všechno skončí. Sice jsem tento díl přečetla, ale jsem celkem zklamaná. Možná si dám na čas od této série pokoj. Alex prozatím zůstává nesmrtelný a to mi do budoucna, kdy se k sérii i pokračování vrátím, bohatě stačí.

Kniha Černý tygr v seznamech