Devátý spolek přehled

Devátý spolek
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/456521/bmid_devaty-spolek-fZ5-456521.jpg 4 506 506

Alex Stern série

1. díl >

Alex Sternová není zrovna typickou adeptkou pro studium na Yale. Právě naopak – bezcílně se potácí světem drog, ubíjejících zaměstnání a špatných rozhodnutí. Přesto dostane druhou šanci: stipendium na této prestižní univerzitě. V čem je háček? Během studia musí monitorovat podivnou činnost yaleovských tajných spolků, z nichž vzešli nejvlivnější lidé světa. Jenže brzy se ukáže, že jejich okultní aktivity jsou trochu silná káva i pro ty nejotrlejší…... celý text

Literatura světová Thrillery Fantasy
Vydáno: ekniha , Fragment (CZ)

Ninth House, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Devátý spolek. Přihlašte se a napište ho.

Netae
20.02.2025 5 z 5

Naprosto skvělé. Univerzitní prostředí, tajné spolky, magické rituály, sympatické postavy, které mají do dokonalosti daleko a překvapivé zvraty. Moc jsem si knihu užila.

InstinktCZ
12.02.2025 4 z 5

Devátý spolek je kniha, která vyžaduje trpělivost. Minimálně prvních 20 % knihy jsem vyloženě protrpěl. Po úvodním seznámení začne ale kniha servírovat relativně promyšlenou zápletku a sympatické postavy. Od půlky se už kniha výrazně rozjede a rozuzlení bylo pro mě docela překvapení. Epilog knihy přímo chystá půdu pro druhý díl, který pokračuje v sekundární dějové lince.

MartinaP1984
30.01.2025 2 z 5

Bohužel, příběh mě neoslovil. Nudné, zmatené, nezáživné. Dočítala jsem z povinnosti. Několikrát jsem to už skoro vzdala a odložila... Protože jsem si ale z knihovny půjčila rovnou i druhý díl, dala jsem mu šanci. A nelituji.

Knižní novinky (41. týden)

04.10.2020

Ocenění knihy (1)

2019 - Goodreads Choice Awards (Best Fantasy)

Kniha Devátý spolek v seznamech

v Mé knihovně386x