Traja pátrači 5 - Záhada strieborného pavúka přehled
Robert Arthur jr.
Jupiter, Peter a Bob vďaka zvláštnej náhode vycestujú do Európy, ďaleko od svojho Hlavného stanu v Kalifornii. Nazdávajú sa, že ich čaká príjemný výlet. Zapletú sa však do zložitého sprisahania, v ktorom hrá hlavnú úloh starý šperk – strieborný pavúk. Zo začiatku ani len netušia, aké veľké nebezpečenstvo im hrozí. Až keď sa ocitnú v tmavom podzemnom väzení, uvedomia si, že im ide o život. Môžu sa spoľahnúť na Jupitera, že dostane jeden zo svojich zázračných nápadov?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Traja pátrači 5 - Záhada strieborného pavúka. Přihlašte se a napište ho.
Ďalší diel, kde si vybavujem iba obálku. Zaujímavé sa dozvedieť, že kniha v sebe obsahuje politickú propagandu. Vôbec si to neviem spojiť s troma pátračmi. Ale aspoň môžem povedať, že na mňa americká propaganda nezabrala.
Kniha Traja pátrači 5 - Záhada strieborného pavúka v seznamech
kluci pátrající amatér detektivky pro děti
1986 | Alfred Hitchcock a traja pátrači |
1993 | Tajemství strašidelného zámku |
1993 | Záhada koktavého papouška |
1994 | Záhada vreštiacich hodín |
1994 | Tajomstvo ostrova kostier |
Myslím, že som ju čítala len raz, lebo spomienky sú matnejšie a tým pádom som aj dala trochu slabšie hodnotenie, možno v dospelosti by som viac ocenila detailné popísanie (ne)existujúceho štátu, aby bolo uveriteľné ;)