Faraonova pomsta přehled

Faraonova pomsta
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/216859/mid_faraonova-pomsta-216859.jpg 4 66 66

Amelia Peabody série

Na žádost vdovy po záhadně zemřelém lordu Baskervillovi se Emersonovi vydávají do Údolí králů pátrat po zapomenuté hrobce faraona. Dělníci vnímají lordovu smrt jako faraonovu kletbu. Zanedlouho je nalezeno tělo pohřešovaného lordova společníka, a to ve stavu, jako by prošlo procesem mumifikování.

Literatura světová Dobrodružné Historické romány
Vydáno: ekniha , Alpress

The Curse of the Pharaons, 1981

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Faraonova pomsta. Přihlašte se a napište ho.

Katy_vKnihách
30.06.2024 4 z 5

I druhý díl se veze na té pohodové vlně, jako díl první. Pořád je to ta samá Peadbodyová a ten samý Emmerson. I když tentokrát měli cestu do Egypta komplikovanější, přes to se jim tam podařilo prožít další skvělé dobrodružství. Jsem opět spokojena. Nezměněná charaktery hlavních postav, opět úžasné prostředí Egypta (i kdyby jste to nečetli ve vedru, tak vám vedro bude), krimi zápletka (a podle mě tentokrát lepší než v prvním díle), to vše znovu s humorem. Doufám, že na stejné vlně bude i třetí díl :)

Mája777
10.05.2024 4 z 5

Amélie a Emerson, kdo by řekl, že jim to bude klapat. Je to pohodové čtení a i když se řeší podezřelá úmrtí, tak se musíte stále usmívat. Určitě přečtu další díl. Jsem zvědavá.
(10. 5. 24 - 10 270 - 25)

rafan65
18.12.2023 4 z 5

I tento díl série je pohodové čtení které mě zavedlo znovu do žhavého Egypta. Děj je celkem napínavé čtení a troška humoru taky nechybělo. Knihu hodnotím celkem kladně a určitě nějaký díl ještě přečtu.

Kniha Faraonova pomsta v seznamech