Americká kuchyně v redukční variantě přehled
Jaroslav Kalivoda
nehodnoceno
Výhody i rizika americké kuchyně z obecně redukčního hlediska. 50 receptů na teplá i studená jídla respektujících pravidla správné výživy. Recepty jsou sestaveny tak, aby jídla byla co nejméně kalorická. Součástí každého receptu jsou údaje o obsahu tuku a energetické hodnotě. Recepty označené DIA, jsou vhodné i pro diabetiky.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Americká kuchyně v redukční variantě. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Americká kuchyně v redukční variantě v seznamech
v Přečtených | 2x |
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2005 | Island - průvodce |
2007 | Rakousko průvodce |
2009 | Srí Lanka / Maledivy - průvodce |
2001 | Jak předejít diabetickým komplikacím |
2006 | Aljaška a oblast Yukonu |