Andrew Knight patrí síce medzi najnovšie vychádzajúce hviezdy na bostonskom kuchárskom nebi, cíti sa však úplne vyhorený. Preto usúdi, že by mu prospela krátka dovolenka a vyberie sa do Nového Anglicka. A práve tu sa za ... více
Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně 2013, kolektiv autorů
Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates. Kniha s názvem Bon appéti... více
Americká krása aneb Objevte všechny chutě Nového světa 2016, kolektiv autorů
Spojené státy nejsou jen domovem hamburgerů, hotdogů, donatů a splněných amerických snů. Zrodily se tu slavné recepty např. na vejce Benedict, salát Caesar, dort Red velvet a spousty dalších sendvičů, dezertů atd. Proce... více
Kuchařka: Vaříme podle amerických receptů 1995, Marie Píplová
Cílem knížky není naučit se vařit "po americku", ale nabídnout pohled na jednu stránku života obyvatel USA, souborem receptů a několika odstavci průvodního textu, aspoň částečně odpovědět na otázku: jak a co jedí Ame... více
Kuchyně USA a jak si pochutnat 1992, Michaela Maly
Kuchyně USA a jak si pochutnat. Více než 300 receptů! více
Svetová kuchárka 1987, Anna Vydrová
V knize jsou zařazeny recepty na nejznámější jídla hlavně z kuchyně franc., čínnské, ruské, italské, anglické a americké. více
Americká kuchyně v redukční variantě 2000, Jaroslav Kalivoda
Výhody i rizika americké kuchyně z obecně redukčního hlediska. 50 receptů na teplá i studená jídla respektujících pravidla správné výživy. Recepty jsou sestaveny tak, aby jídla byla co nejméně kalorická. Součástí každého... více