Okamžik bouře přehled

Okamžik bouře
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/462285/bmid_okamzik-boure-QKV-462285.jpg 4 35 35

ZÁVĚREČNÁ KONFRONTACE MEZI NOVÝMI A STARÝMI BOHY, UPROSTŘED NÍŽ UVÁZLI LIDÉ. Staří a noví bohové se v tomto posledním díle úspěšné komiksové série dohodnou, že se setkají ve středu Ameriky, aby si předali tělo zabitého vůdce starých bohů – a směřují tak k nevyhnutelné válce bohů! Vyvrcholení komiksové adaptace románu Neila Gaimana, který získal řadu cen – Hugo, Locus, World Fantasy, Nebula a cenu Brama Stokera – a dal vzniknout také populárnímu televiznímu seriálu stanice Starz! Zahrnuje sešity Američtí bohové: Okamžik bouře č. 1–9.... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Crew

Moment of the storm

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Okamžik bouře. Přihlašte se a napište ho.

Luigi1
11.11.2024 5 z 5

Kresba se povedla i čtení bylo pěkné

Mooneylan
09.07.2024 5 z 5

Pokaždé zapomenu, kdože je pan Svět a pokaždé mě to překvapí :D Teď, po tomhle skvělém grafickém zážitku, si to snad už konečně zapamatuju :D
Skvělý závěr komiksové trilogie, naprostá pocta původní předloze!
Teď bych se měla vrhnout na Anansiho chlapce, protože svět Amerických bohů je naprosto úžasný.

vlkcz
02.05.2024 5 z 5

Opět graficky výborné a přesně kopírující předlohu. Možná i proto, že Gaiman má filmové vidění i v knihách, takže se to do komiksu adaptuje snadno.

Knižní novinky (3. týden)

17.01.2021

Kniha Okamžik bouře v seznamech