Anděl temnot přehled

Anděl temnot
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/42695/bmid_andel-temnot-eac-42695.jpg 4 24 24

Skutečný příběh o nejbestiálnějším vražedném běsnění Randyho Krafta, člověka s nadprůměrnou inteligencí, kterého přátelé, rodina i spolupracovníci znali jako model kalifornského úspěchu a stability 80.let, byl ve skutečnosti nejhorším vrahem. Spáchal celkem 67 vražd, při kterých byly jeho oběti vystaveny nepopsatelným zvěrstvům jak za živa, tak po smrti. Čím více Kraft vraždil, tím úspěšnějším byl v osobním životě. V době, kdy jeho řádění dosahovalo krvavého vrcholu, byl hrdým majitelem nového domu, organizátorem bridžových turnajů a vyhledávaným počítačovým konzultantem.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Anděl temnot. Přihlašte se a napište ho.

Miesbacher
11.01.2022 5 z 5

(SPOILER) Nehodnoť knihu podle obalu. Když jsem ji kdysi dávno vzal do ruky, začal jsem hned první kapitolou s tím, že s imaginárním pachatelem na přebalu se jedná o fikci. U další kapitoly mi došlo, že jméno Kraft už jsem někde viděl a slyšel. Dalšími kapitolami jsem listoval doslova s otevřenou hubou.

"Řezal jim varlata. Řezal jim penisy. A to všechno zaživa."

Vzácná sonda do dekadentního životního stylu americké homosexuální komunity. Zcela zmatený a neskutečně vychytralý homosexuální zvrhlík má na svědomí pravděpodobně nejhorší vražednou sérii od polapení Gillese de Raise v roce 1440. Autora knihy zažaloval z cely smrti o 62 milionů dolarů. Bylo obětí skutečně 62, jak napovídá tzv. vražedný seznam vedený Kraftovou rukou? Motivu vražd se bohužel nedopátráte, i když určité indicie jsou.

Mimochodem: Kraft stále žije a udržuje čilou korespondenci. Zhruba tolik k tématu spravedlnosti.

moudivlacek
25.07.2021 1 z 5

Sice příběh o šíleném vrahovi, přesto mě to líčení autora nezaujalo. Asi jsem čekala trochu víc.

kannibal28
19.06.2019 3 z 5

Nevedel som čo je to oxymoron tak som si to vygooglil a až som to dobre pochopil znamená to opak tak si myslim že anjel a temnota je asi oxymoron a ked nie nech to admin zruší. Kniha mohla byť aj kratšia lebonemalo to taký drive aký som očakával

Kniha Anděl temnot v seznamech

Autorovy knížky