Urgentní péče přehled
CJ Lyons
Andělé milosrdenství série
Vrchní sestra v nemocnici Nora Hollarová žije s trýznivým tajemstvím v nitru. Ale jakmile její kolegyně zemře brutální smrtí - ví, že už nemůže déle mlčet. Rozhodne se odhalit pachatele a na pomoc si vezme své přítelkyně, Lydii-ošetřující lékařku urgentní péče, Ginu suverénní rezidentku, na níž tvrdě doléhají nároky její rodiny a práce a Amandu studentku medicíny, která se snaží uvést do souladu svědomí a kariéru. Počet obětí však stoupá a Nora pozná, že musí překonat i ty nejhorší obavy, odhalit všechna tajemství, aby zachránila muže, kterého miluje a zabránila vrahovi aby znovu udeřil.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Urgentní péče. Přihlašte se a napište ho.
příběh pokračuje, snad se dovíme i konec - teda to kdo to vlastně všecko udělal, jinak se mi kniha líbila asi stejně jako dva díly před tím :-)
Možná, že bych dala i pět *, kdybych se dozvěděla, co skrývala minulost doktorky Lydie.
Kniha Urgentní péče v seznamech
lékařské prostředíAutorovy další knížky
2010 | Podezřelé úmrtí |
2013 | Kritický stav |
2010 | Varovné příznaky |
2011 | Urgentní péče |
2012 | Slepá viera |
V pořadí třetí díl ze série. Určitě lepší jak první ale horší jak druhý díl. Po 100 stránce jsem to chtěla zabalit, ale nakonec jsem to dočetla. Přečtu i ten poslední díl, protože chci znát konec.
Děj byl nezáživný, zas moc scifi věcí okolo, prostě nuda. Nevím no, jsem z toho taková zklamaná. Ale jak říkám, tak protože chci vědět jak to celé dopadne tak přečtu i ten poslední díl.