Andělská mrcha přehled
Petra Poncarová
Příběh „andělské“ dívenky, která se naučí jít téměř „přes mrtvoly“ a i ve zdánlivě ztracených situacích vyhrát a dosáhnout svého. Zahrává si s muži, dokonce i s ženatými. Když nemůže dostat jednoho, zničí druhého. Nakonec se jí povede dohnat svého milence k rozvodu. Ovšem v průběhu let zjišťuje, že sňatek s ženatým mužem má svou cenu a za všechno se platí. Muž stárne a přestává jí stačit a ona hledá mladého samce, který by jí imponoval. Provede mnoho šarád, aby uspěla, ale bezúspěšně, a nakonec se po mnoha eskapádách vrací ke starému a jistému původnímu manželovi.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Andělská mrcha. Přihlašte se a napište ho.
Takovou kravinu jsem dlouho nečetla. Chtěla jsem ji odložit, ale protože to nemám ve zvyku, tak jsem ji silou vůle dočetla. Nikdy se k ní nevrátím!
Andělskou mrchu jsem otevřela se zvědavostí a v podstatě hned se začetla. Ale velice brzy moje nadšení opadlo, neboť Linda mi byla neskutečná protivná. Tahle sobecká ženská by potřebovala pořádně naliskat a Robina mi bylo líto. Nebylo to nejhorší, ale prostě jsem čekala něco jiného a lepšího.
Kniha Andělská mrcha v seznamech
2014 | Andělská mrcha |
2013 | Hříšné vztahy |
2018 | Kindervejce aneb Jak jsem se rozdvojila |
2015 | Deník vydržované ženy |
2015 | Kamarádky na sex |
Název této knížky přesně sedí - hlavní postava Linda taková přesně je. Knížku jsem přečetla jedním dechem, četla se rychle. Nicméně na mě byla plná sexu a nějak extra mne nezaujala.