Apetit food bloggers - To nejlepší od českých a slovenských food blogerů přehled
kolektiv autorů
Jídlo se má jíst, ale taky je skvělé o něm číst. Redakce časopisu Apetit proto vybrala a oslovila ty nejzajímavější české a slovenské food blogery, kteří ji baví. Někteří svými recepty, jiní vtipnými komentáři k nim či krásnými fotkami jídel, dokonalým dekor i food stylingem, další z nich krásnými dorty anebo tím, jak o jídle a vaření přemýšlejí...Na 148 stranách nabízí recepty od 39 food blogerů na polévky, saláty, hlavní jídla, domácí delikatesy, ale hlavně na sladké - dezerty, dorty a sladké snídaně.Kromě receptů v knize najdete návod pro začínající blogery nebo tipy na nejkrásnější zahraniční blogy.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Apetit food bloggers - To nejlepší od českých a slovenských food blogerů. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Apetit food bloggers - To nejlepší od českých a slovenských food blogerů v seznamech
Jelikož food blogery celkem sleduji, zajímala mě tato kniha hlavně z hlediska toho, kteří "nejlepší" food blogeři zde budou vyjmenovaní a také jejich recepty. Moc mě kniha ale nenadchla, znám mnohem víc lepších blogerů, kteří zde nejsou zmíněni a co se týče receptů, snad jen pár mě jich zaujalo a uvažuji nad tím, že je vyzkouším. Z rozhovorů se člověk také moc nedozví, hlavně, když jsou u všech stejné otázky.