Tomb Raider: Archivy S.1 přehled
Dan Jurgens
POUZE JEDINÁ ŽENA DOKÁŽE VYPÁTRAT TY NEJVZÁCNĚJŠÍ POKLADY SVĚTA – LARA CROFT. Křižuje svět v honbě za dobrodružstvím ve společnosti okouzlujícího mizery Chase Carvera, své poněkud upjaté asistentky Madeline Hovanové a proslulých dvou pistolí. Staňte se jejími společníky v příbězích plných akce, břitkých dialogů a pátrání po legendárních artefaktech. U příležitosti dvacátého výročí zrození kultovní Lary Croft vydáváme původní komiks Tomb Raider z dílny nakladatelství Top Cow z roku 1999, poprvé v luxusním „kolosálním“ formátu. Tento svazek zahrnuje díly 1 až 15, galerii obálek vytvořených prvotřídními kreslíři Michaelem Turnerem, Markem Silvestrim, Davidem Finchem, Andym Parkem a dalšími, a rovněž historicky první komiks Tomb Raider, otištěný v časopise Mean Machines.... celý text
Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: 2017 , Comics CentrumOriginální název:
Tomb Raider Archives, Volume 1, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tomb Raider: Archivy S.1. Přihlašte se a napište ho.
Tomb Raider v obřím formátu nabízí příběhy různorodé kvality, kdy se slavná lovkyně pokladů vydává na dobrodružství po celém světě. Aby na to nebyla sama, objevuje se zde také Chase Carter, který je jejím rivalem/kolegou/milencem, takže má jejich vztah tu správnou dynamiku. Kresba komiksu je skvělá a onen obří formát tomu jen prospívá. Lara je jinak silnou protagonistkou, která příběh utáhne, byť je krapet neuvěřitelné, co se svými proporcemi těla vlastně všechno dokáže.
Velká kniha, velké nadšení! Díky kresbě a příběhu člověk snadno vpluje do dobrodružství a už se nechá unášet podmořskými proudy či se prosekává hustou pralesní vegetací ve společnosti té nejneohroženější sexy hrdinky..
Věřím, že mě nikdy nepřestane těšit listovat takovými super komiksy a přitom se tak moc bavit!
Kniha Tomb Raider: Archivy S.1 v seznamech
2017 | Tomb Raider: Archivy S.2 |
2017 | Superman: Supermanova smrt |
2013 | Avengers: Na ostří nože |
2018 | Tomb Raider: Archivy S.4 |
Tomb Raider v obrom komiksovom formáte? Prečo nie. Konečne tu máme kompletnú zbierku komiksov s touto hernou ikonou. Kresba je krásna a príbeh viac-menej len akčný. Od príbehov netreba čakať nejaké hlboké myšlienky. Tieto prvé Archívy nakreslil skoro celé Andy Park, no nesedelo mi ako vytvoril Laru. Ako tu už niekto napísal predo mnou - nemala sex appeal. Viac sa mi páčilo ako ju nakreslil Randy Green v druhých Archívoch. Čo mi najviac vadilo bola plytkosť scenára a opakovanie sa textu a podobný postup príbehov. Ale na odreagovanie a zábavu, keď nechcete moc premýšľať, ideálny komiks.