Tajemný dům přehled

Tajemný dům
https://www.databazeknih.cz/img/books/62_/62651/tajemny-dum-62651.jpg 3 12 12

Arsène Lupin série

Vikomt d''Enneris, šlechtic-námořník a detektiv, pátrá po ukradených diamantech, aby získal srdce jímavé Arletty, pařížské švadlenky.

Literatura světová Romány
Vydáno: , Blesk

La Demeure mystérieuse, 1930

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemný dům. Přihlašte se a napište ho.

Romcajs
09.03.2022 2 z 5

Celou knížku jsem měl takový divný pocit, že to není to pravé. Že tam je něco, co mi úplně nesedí. Možná je to v překladu, ale spíš je to prostě tak napsané. Takové mi to přišlo naivní dílko. Je to starý překlad, ale staré knížky čtu také a v nich mi to takové nepřijde. Vůbec není popsané jak k závěru dospěl, asi se mu to asi zdálo ve snu. Nebo prostě z ničeho nic měl vidění. Zkusím si přečíst ještě jiného Lipena a uvidím.

FlLys
28.10.2017 3 z 5

Příběh v knize mi přijde zajímavý, občas je popis děje trošku podivný, ale Arsen Lupin je Arsen Lupin

RudýOnkel
23.07.2017 3 z 5

Máte-li výběr mezi klasikou starých časů (Antika, některé Jiráskovy díla, středověk a některá díla do 18. století) a tímto, zkuste volit toto. Pokud se tam najde i něco lepšího, odsuňte to stranou. Obyčejný "žárlistický" milostný román a trochu detektivka, která se nezabývá tím, jak přijít na řešení, pouze ho na konci řekne. Měl jsem chuť některé nudné stránky použít jako toaletní papír.

Kniha Tajemný dům v seznamech