Ateliér špičatých klobouků 5 přehled

Ateliér špičatých klobouků 5
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/475100/bmid_atelier-spicatych-klobouku-5-s4G-475100.png 5 99 99

Zkoušku přerušil nečekaný útok neznámého Krempáka. Eunieho proměnila zakázaná magie a Coco, Tetia a zraněný Qifrey musí sami čelit nenávisti Romoneunských. Tváří v tvář další těžké zkoušce si mladí učedníci musí zvolit svou cestu. Budou však jejich síly stačit na bytost, která nemá fyzickou formu? A dodrží nevědoucí Coco přísná pravidla kouzelnického světa, nebo se nechá zlákat zakázanou magií, aby ochránila ty, které miluje?... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Crew

とんがり帽子のアトリエ 5 (Tongari bōshi no Atelier 5), 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ateliér špičatých klobouků 5. Přihlašte se a napište ho.

DK197
06.12.2024 3.5 z 5

KNIHA: Co se této série týče, považuji tenhle díl za takový příjemný průměr. Líbí se mi odhalování minulosti postav. I síla přátelství, která prostupuje všemi díly.

Lienilda
13.12.2023 5 z 5

Budu se opakovat, ale opět naprosto nádherná a podmanivá kresba, detaily na šatech, nakreslená runová kouzla. Musím si vypůjčit další díly.

Hobitka
03.07.2023 5 z 5

Páni! Ateliér špičatých klobouků mě tak vtáhl, že jsem prvních pět svazků prolétla prakticky na jeden zátah... a u pětky jsem skončila čistě proto, že další díly doma nemám :D
Baví mě to moc. Je to milé, zábavné a přitom napínavé. Navíc se postupně dozvídáme střípky z minulosti jednotlivých postav. Těším se na pokračování.
A ta kresba? No nádhera! Místy se při čtení zastavuju a prostě si jen prohlížím jak krásné a detailní ty obrázky jsou... :)

Knižní novinky (35. týden)

29.08.2021

Kniha Ateliér špičatých klobouků 5 v seznamech