Atestácia z lásky přehled
Ava Reed (p)
Nemocnice Whitestone série
1. díl >
Ani to najlepšie niekedy nestačí Laura Collinsová to dokázala! Podarilo sa jej získať vytúžené miesto na jednej z najprestížnejších kliník v krajine. Ako jedna z nových asistujúcich lekárok v nemocnici Whitestone vo Phoenixe však rýchlo zisťuje, aké je to siahnuť si na dno síl a dať zo seba všetko. Dlhá pracovná doba, nedostatok spánku, náročné rozhodnutia a pohnuté osudy si vyžiadajú veľa. A akoby toho nebolo dosť, objaví sa Nash Brooks, mladý lekár na oddelení kardiochirurgie. Nash je vážený doktor, atraktívny a navyše jej nadriadený – teda načisto zakázané ovocie!... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2024 , Ikar (SK)Originální název:
High Hopes, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Atestácia z lásky. Přihlašte se a napište ho.
I já se přikláním k předchozím komentářům, protože jsem taktéž čekala od této knihy více z lékařství a zdravotnictví. Jak láká obálka, děj se odehrává na klinice v nemocnici Whitestone. Zpočátku se děj pěkně rozjel, ale pak se autorka více soustředila na milostný vztah hlavní hrdinky Laury - čerstvě vystudované lékařky a Nashe - primáře a zároveň školitele kardiochirugie. Kniha se střídá vyprávěním z pozice obou aktérů, a protože vlastně oba popisují stejné pocity, dějově se kniha velmi vleče ale nic důležitého z nemocničního prostředí jsem se nedozvěděla. A ten konec? Paní autorko, takto si myslíte, že donutíte si přečíst pokračování? Za mě určitě ne.
Od knihy jsem očekávala víc, protože mám ráda knihy z lékařského prostředí.Dej se ale vlekl,byl předvídatelný, dočetla jsem silou vůle. Druhý díl zatím určitě ne.
Tajemství domu Thornů, Botanik a další knižní novinky (41. týden)
08.10.2023
Kniha Atestácia z lásky v seznamech
První díl super, taková pěkná romantická oddechovka v lékařském prostředí. Konec trochu zvláštní, možná díky tomu se na další díly zatím nechystám.