Ledoborec přehled

Ledoborec
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/519784/bmid_ledoborec-BJU-519784.jpg 4 207 207

August Strindberg série

Z ledových hlubin se dere temnota. Druhý díl atmosférické detektivní série. Do ospalé přímořské vesničky Hovenäset přišla bílá zima. August Strindberg je šťastnější než kdy dřív: jeho vetešnictví si vede skvěle, a navíc je čerstvě zamilovaný. Během mrazivé lednové noci však jeho idylou otřese požár, který zničí dvě chatky u moře. Jedna patřila Augustovi a druhá místnímu starousedlíkovi Axelovi. Inspektorka Maria Martinssonová se pouští do vyšetřování, které se záhy rozšíří o vraždu. Někdo skrývá smrtící tajemství… a nebezpečí hrozí Augustovi i Marii.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Kniha Zlín

Isbrytare

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ledoborec. Přihlašte se a napište ho.

petrarka72
03.11.2024 4 z 5

První díl byl o kousek poutavější, zapůsobilo kouzlo novosti. Nicméně jednotlivé části této sérii čtu víc jako romány než jako detektivku či thriller. A užívám si je.

brndovka
02.11.2024 5 z 5

Knihu jsem přečetla opět rychle, zápletka velice zajímavá, jsem zvědavá na to jak se vyřeší vražda z června 1989.

Martule44
26.09.2024 4 z 5

Zápletka, žádná krvelačnost i trochu lidskosti, prostě fajnové čtení.
K sérii se vrátím :-)

Zahrada slibů a lží, Do ráje a další knižní novinky (38. týden)

17.09.2023

Kniha Ledoborec v seznamech