Až budu bez tebe přehled
Kelly Rimmer
Příběh o lásce, která láme srdce, a pak je zahojí. – Před rokem jsem potkal ženu svého života. Ani jeden z nás nevěřil na lásku na první pohled, a přesto se nám to přihodilo. Jmenovala se Lila a byla krásná, rázná, tvrdohlavá a úžasná způsobem, jaký slova nedovedou vyjádřit. Naučila mě, jak znovu žít. Moje Lila mi dala tolik, a přesto přede mnou měla tajemství, které mě nakonec zlomilo. Jmenuju se Callum Roberts a tohle je náš příběh.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2017 , Ikar (ČR)Originální název:
Me Without You, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Až budu bez tebe. Přihlašte se a napište ho.
Kniha je príjemná oddychovka, zhltla som ju za 2 večery, nevedela som sa od nej odtrhnúť, koniec bol veľmi emotívny, preplakala som pár záverečných strán. Vďaka autorkinmu štýlu písania som z knihy cítili všetky emócie, ktoré postavy prežívali - strach, lásku, nádej, odhodlanie, šťastie, smútok. Užila som si výborné dialógy plné vtipu a sarkazmu, niektoré sa týkali vážnych vzťahových tém a obsahovali aj obohacujúce myšlienky do života. Dej bol síce jednoduchý a predvídateľný, no to mi vôbec nebránilo si ho naplno vychutnať. Autorka bravúrne zvládla napísať príbeh lásky dvoch odlišných a nekompatibilných postavách, ktorý určite stojí za Vašu pozornosť. Mňa na poličke čakajú ďalšie jej knihy a plánujem sa do nich čo najskôr opäť začítať.
Kniha z knihovny přidaná jen do počtu a ten začátek vypadal na sladkou romantiku. Sladkost se začala nějak vytrácet a do všeho zasáhl všemocný osud, který na snahu a přání člověka moc velké ohledy nebere. Je to kniha o lásce i veliké bolesti.
Knižní novinky (27.4. - 5.5.)
27.04.2017
Kniha Až budu bez tebe v seznamech
láska pro ženy australská literatura hledání smyslu života romance
2017 | Až budu bez tebe |
2017 | Když jsem tě ztratila |
2019 | Matčino vyznání |
2020 | Utajená dcera |
2022 | O čem se nemluví |
Dva úplně odlišní lidé se náhodou potkají a začíná příběh o lásce, jak z pohádky. Bohužel s tajemstvím, které je nenechá být. Začátek knihy mě lehce nudil, připadal mi takový kostrbatý, monology hlavních postav neodpovídali jejich věku a postavení. V půlce kniha nabrala trochu na obrátkách, ale zase už jsem naprosto s jistotou věděla, co se stane a jak příběh dopadne. Přesto kniha měla i malé úseky, které přitahovali pozornost čitatele. Pro mě je tako kniha nejslabší od autorčiny tvorby. Myslím, že měla velký potenciál, ale nebyl zde správně využit.