Kozlík a dračice přehled

Kozlík a dračice
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/526446/mid_kozlik-a-dracice-6555e365b25bb.jpg 4 11 11

Azdarchon série

< 3. díl

Čaroděj Larix zachrání v bitvě s příšerami chiméru, mládence s kozlíma nohama. Zatímco se pokouší vypátrat příčinu jeho prokletí, Kozlík ztratí srdce pro dceru dračího krále. Není jisté, zda tajuplná Rosa přijímá jeho dvoření, či pouze využívá jeho služeb k vlastním cílům. Společně se vypraví do boje se zákeřným černokněžníkem, ovšem jejich skutečným nepřítelem se stává osamění a lidská bezohlednost.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kozlík a dračice. Přihlašte se a napište ho.

SLie
05.11.2024 5 z 5

Další skvěle vystavěný příběh z pera této autorky! Její styl psaní mě prostě baví!

kolacky
14.06.2024 5 z 5

(SPOILER) Třetí díl je pokračování v ději. Někoho už nepotkáme, někdo do příběhu nastoupil... Obrečela jsem Větvičku a zahradu. Snad se najde další šikovný vílen se zelenými prsty. Jinak - Kozlík byl jedinečný a sladký a museli jsme mu přát dobrý konec!

zuzca.h
12.12.2023 5 z 5

(SPOILER) Krásně sepsaný strhující příběh, kde se vyskytuje i bojová scená což u autorky není obvyklé, ale povedla se jí napsat čtivě a uvěřitelně. Krásně sepsaný příběh kdy na pozadí autorka velmi zajimávě popsala tu skutečnost, že pokud jste jen trošku jiní dají Vám to ostatní lidi prostě "sežrat" i když před tím se s Vámi normálně bavili a brali Vás, je to taková Fantasy sonda do lidské duše ovšem aplikovatelná na současnot.
Kniha se četla krásně, postavy jsou uvěřitelné a snadno si k nim vytvoříte pouto, takže od držení palců Kozlíkovi je máte za chvilku uplně umačkané. Škoda, že je knížka zatím pouze v e formě. Kromě jiného má totiž velmi krásnou obálku, která by se rozhodně vyjímala v nejedné knihovně.

Kniha Kozlík a dračice v seznamech