Ažka, kočka na dožití a další úsměvné příběhy přehled

Ažka, kočka na dožití a další úsměvné příběhy
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/544139/bmid_azka-kocka-na-doziti-a-dalsi-usmevne-pribehy.jpg 4 13 13

Úsměvné příběhy plné laskavého humoru ze života domácích mazlíčků jsou pohlazením po duši nejen pro milovníky zvířat. Autorka nás baví veselými historkami o soužití člověka se zvířaty, které si jako domácí mazlíčky mnohdy ani nedovedeme představit. Překvapí nás napínavým povídáním o dvoumetrovém leguánovi Danovi z paneláku či vyprávěním o pokusu domestikovat bobra, dojme příběhem o nečekaném soužití s kohoutem Milanem. Dozvíme se také, že nevychovaný maxipes může udělat ze života hotové peklo, že z ježka se může vyklubat zlomyslná šelma či jak to může dopadnout, když si rodina ochočí pavoučici. Pobaví nás příběh papouška žaka – milovníka akrobacie, eskapády drzé lemuří slečny Růženky i několik úsměvných kočičích dobrodružství. Humorné povídky o zvířatech doplňují půvabné ilustrace Kristýny Frankové.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ažka, kočka na dožití a další úsměvné příběhy. Přihlašte se a napište ho.

PaniWiga
23.01.2025 3.5 z 5

Příjemná jednohubka. Čte se rychle a příjemně. Na zimní odpoledne jako dělaná.
Jen mě mrzela jedna věc - v příběhu o ježkovi se objeví také netopýr - a hrdinka, jakožto velká milovnice zvířat se s ním na chviličku "zkamarádí" a pohostí ho banánem. Jako fakt? Netopýra? Hmyzožravce? To může být zážitek z exotické dovolené ze setkání s kaloňem, ale v českých či moravských vesnicích tomu moc nevěřím. A tenhle detail mi knihu malinko zkazil. Bez něj by byla uvěřitelnější a vůbe by jí to přitom nechybělo.
Každopádně i tak má člověk po dočtení chuť jít si pomazlit nějakou Micku.

cinapo
10.01.2025 5 z 5

Krásná a mile vtipná knížečka, která mě zahřála u srdce. Moc se mi líbila.

evca7271
01.12.2024 4 z 5

Moc pěkné příběhy se zvířaty. Byla jsem velice spokojená,ani bych nevěřila, že se něco takového může stát

Kniha Ažka, kočka na dožití a další úsměvné příběhy v seznamech

v Mé knihovně2x

2020  91%Báječná škola pana Scotta