Babiččina dokonalá žena aneb Jak učiniti partnera šťastným přehled

Babiččina dokonalá žena aneb Jak učiniti partnera šťastným
https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/166918/babiccina-dokonala-zena-166918.gif 3 7 7

Při sbírání, různých starých rad a návodů, které můžeme využít i dnes, jsou mnohé, jež sice nyní už nejsou k upotřebení, zato jsou často natolik úsměvné, že stojí za přečtení. Při hlubším zamyšlení ale některé rady naopak stojí za zvážení i v současné době.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Babiččina dokonalá žena aneb Jak učiniti partnera šťastným. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (2)

Yarwen
09.06.2019 2 z 5

Útlá knížečka malého formátu obsahuje spoustu koláží ze starých reklam, ale hlavně rady a poučky pro začínající hospodyňku z dob dávno minulých. V tom spočívá i úsměvnost, jež čtení vyvolává, neboť řada doporučení je již dávno překonaná. Asi nejzábavnější část se týká sexuálního žití, ale tento text už leckterého čtenáře potkal, ať už ve vtipném mailu či na internetu. Takže nic, co by člověk musel číst, ale je to docela milé. (46%)

daza.dt
07.12.2016 5 z 5

Knížky s touto tématikou mám moc ráda. Dýchne na vás pohoda dávných časů. Tato knížečka je opravdu velmi malinká a tenoučká, kterou přelouskáte jedním dechem. Nádherná grafika, rady sice v dnešní době moc nepoužitelné, ale určitě se při nich nasmějete a zlepší vám náladu. Já ji koupila spolužačce jako svatební dar.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Babiččina dokonalá žena aneb Jak učiniti partnera šťastným v seznamech

v Přečtených8x
v Knihotéce4x
v Chystám se číst1x