Bajky z divokých vajec přehled
Terry Jones
Tento soubor příběhů Terryho Jonese následuje po oblíbených Pohádkách k neuvěření a autor v nich vychází z principu humorných bajek ze zvířecí říše, které jsou směšnější a méně mravoličné než klasické bajky a jejich hrdinové se dostávají do potrhlých situací. Blecha vede věhlasný britský supermarket, liška zase slepičí artisty. Mýval nostalgicky vzpomíná na válečné boje u RAF a krokodýl chodí s bolavým chrupem k dentistovi na Harrow Street... Kouzelný bestiář pro děti i dospělé.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bajky z divokých vajec. Přihlašte se a napište ho.

Velmi různorodá sbírka bajek v moderním pojetí - některé jsou výborné, jiné slabší, některé pochopí i nejmenší čtenáři, s jinými má trochu problém i dospělý (zvláště pro tu poslední už to chce i znalost angličtiny, aby čtenář pochopil pointu). Kniha nezapře rukopis a humor jednoho z členů skupiny Monty Python. Mně osobně se jako celek líbila a dětem také.
Kniha Bajky z divokých vajec v seznamech
v Mé knihovně | 23x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Slovo "BAJKA" pro vás před přečtením nic neznamená, až když nahlédnete pak teprve pochopíte. Vřele doporučuji!