V objetí smrti (limitovaná edice) přehled
Miroslav Žamboch
Bakly je kupodivu stále naživu, v jím vyvolané válce podsvětí se zaplétá do spirály násilí stále hlouběji a hlouběji a nehledá cestu ven. Jen blízkost smrti ho udržuje na hranici příčetnosti. Baronesa Münchauzen pronikla do vyšší společnosti a teď se snaží dostat pod povrch nablýskaného společenského pozlátka, aby získala to, co ji osobně nejvíc zajímá – informace o moci, o magii. V podzemí Grafzatzy, jednoho z největších a nejbohatších měst Crambijského impéria, roste něco, pro co v paměti lidí i v nejstarších encyklopediích chybí pojmenování. Roste to, vyvíjí se, ovlivňuje a proměňuje své okolí a pátrá po důvodu vlastní existence, po účelu, kvůli kterému bylo stvořeno. Ti, co Věc v podzemí probudili z neexistence, se začínají bát. Sběratelské vydání v limitovaném nákladu 150 výtisků, podepsané autorem.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V objetí smrti (limitovaná edice). Přihlašte se a napište ho.
Už to tu pár ľudí spomenulo, tak ja to poviem rovno - veci s tým slizom z kanála som proste preletel a neskôr preskakoval a o nič som neprišiel. bez toho by to bola výživnejšia kniha, ale ... aj keď mám chuť povedať, že išlo o slabší príbeh s Baklym, tak zároveň ide o najrozsiahlejší a ja som si ho naozaj užil.
Kapitoly se "slizem x věcí" mě moc nebavily, ale i tak měly něco do sebe, jen mohly bejt kratší.
Celkově se mi kniha líbila a jdu na další.
10 nejprodávanějších eknih (únor)
05.03.2019
Kniha V objetí smrti (limitovaná edice) v seznamech
2007 | Drsný spasitel |
2009 | Na ostřích čepelí |
2003 | Bez slitování |
2004 | Ostří oceli |
2010 | Čas žít, čas zabíjet |
Tak,jak mě v přecházející knize Bakly tolik nezaujal, tady se mi hodně líbil. Taky scény z kanálů, zvláště ta poslední, jsem ocenil. Dějová linka týkající se Koniáše byla hodně zamotaná, konec otevřený.