Balada pro Sofii přehled
Filipe Melo
Mladá novinářka navštíví zestárlého, světově proslulého klavíristu a podaří se jí prolomit jeho letité mlčení. V jeho domě, kde mu dělají společnost pouze kočka a stará hospodyně, se jí dostane úchvatné zpovědi životem zklamaného a zahořklého Juliena Duboise, prolínající se s dějinami Evropy 20. století. Filipe Melo a Juan Cavia složili úžasnou grafickou symfonii, v níž zobrazují lidský život plný ambicí, zrady, soucitu, obav, dlouho skrývaných tajemství a létajících klavírů.... celý text
Literatura světová Dobrodružné Komiksy
Vydáno: 2022 , Comics CentrumOriginální název:
Balada para Sophie, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Balada pro Sofii. Přihlašte se a napište ho.
Krásné.
Moc pěkný komiks pro citlivé duše, i pro ty s okoralym srdcem. Čtení i obrázky mě moc bavily. Některé pasáže jsem prošla víckrát.
Hezký melancholický příběh. O konci pomlčím.
I na slzy došlo.
Prostě krásné, poetické, něžné, místy smutné čtení, co pohladí po duši. Nejhezčí komiks, který jsem zatím četla.
Kniha Balada pro Sofii v seznamech
noty a akordy klavír, piano fiktivní životopisy, biografie
2022 | Balada pro Sofii |
2022 | Podivuhodná dobrodružství Rafana Mendonçy a poslíčka s pizzou |
Překrásný komiks. Mám rád fantasy a scifi komiksy, ale zrovna tak tyto komiksy ze života, “co pohladí na duši. Takto jsem byl nadšený naposledy u komiksu Pod dekou (rovněž doporučuji pro čtenáře, kterým se líbil tento komiks).